Poftiţi la un nou sezon de „Vocea României“

25 septembrie, 2012
 c1k0744 resize jpeg

Astăzi,la 20.15, la Pro TV, debutează cel de-al doilea sezon al concursului de muzică „Vocea României“, pentru care antrenorii au pregătit un moment special.

Astăzi,la 20.15, la Pro TV, debutează cel de-al doilea sezon al concursului de muzică „Vocea României“, pentru care antrenorii au pregătit un moment special.

Una dintre surprizele care vor deschide seara este cântecul pregătit de cei patru antrenori: Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu şi cei patru finalişti ai primului sezon: Dragoş Chircu, Ştefan Stan, Cristian Sanda şi Iuliana Puşchilă. Cei 8 au interpretat într-o manieră proprie piesă „Moves like Jagger“ a celor de la Maroon 5, reuşind să electrizeze întreaga sala prin prestaţia lor.

image

Cel de-al doilea sezon de „Vocea României“ începe în forţă cu concurenţi unul şi unul, adevăraţi artişti care nu doar că au reuşit să întoarcă scaunele, dar au ajuns la performanţa de-a ridica antrenorii pe scaune! Lupta nu se dă doar pe scenă, ci şi între Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu. Cei patru scot artileria grea şi se folosesc de toate argumentele pentru a-i aduce la ei în echipă pe cei mai buni concurenţi. În prima ediţie a show-ului, pentru a convinge o concurentă să se alăture echipei lui, Horia Brenciu recurge la un gest neaşteptat, care a lăsat mască atât publicul, cât şi pe ceilalţi antrenori.

image

Despre ce este vorba, telespectatorii vor descoperi în această seară, începând cu ora 20.15, la Pro TV.

Foto: Pro TVRecente pe Ok! Magazine

familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg
Lady Gaga la Premiile Oscar 2023, Getty (6) jpg
Rochii Oscar jpg
Ke Huy Quan, Michelle Yeoh, Brendan Fraser și Jamie Lee Curtis FOTO Profimedia
FotoJetAdda jpg
Albert Iovan, fiul Romanitei Iovan, a testat o masina electrica pe lacurile inghetate din Laponia   pagina personala (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}