Povestea lui Vlăduţ, bucătarul de la "Neatza cu Răzvan şi Dani": "Am început să gătesc de la 8 ani, pentru o vecină foarte drăguţică"

24 iunie, 2020
6 vladut la neatza cu razvan si dani 2 jpg jpeg

De ani de zile îl vedem pe Vlăduţ la TV, celebrul bucătar din emisiunea "Neatza cu Răzvan şi Dani". Dar cum a devenit cunoscut, care e povestea lui de viaţă? 

Răzvan Simion şi Dani Oţil prezintă de ani de zile matinalul de la Antena 1. Au schimbat o mulţime de aistente, dar nu şi bucătarul care le este alături în fiecare dimineaţă, săptămână de săptămână, lună de lună. Despre Vlăduţ este vorba, cel care găteşte reţete simple şi accesibile de la care se pot inspira şi telespectatorii. 

Nu se ştiu multe detalii despre viaţa lui, nu şi-a spus niciodată povestea în emisiune. Pentru un interviu în presa scrisă, el a declarat că a intrat în bucătărie de mic, de dragul părinţilor şi al unei vecine: "Pasiunea pentru gătit a început când eram în clasa I, când începusem deja să pregătesc mici lucruri pentru părinţi. În plus, aveam o vecină foarte drăguţică. Eu eram în clasa a II-a şi ea în a III-a când i-am pregătit ceea ce aveam să numim «înghe-ciucalânghe», o mâncărică cu cărniţă şi sos, ca un fel de tocăniţă. Şi acum, când ne vedem, ne place să ne aducem aminte de acele vremuri şi să povestim. Văzând această pasiune a mea, părinţii m-au încurajat şi chiar atunci când a venit vremea să dau la liceu mi-au propus să urmez unul cu profil economic, de alimentaţie publică şi turism. Eu voiam să dau la Toniţa, la arte plastice, dar nu regret nicio clipă că am urmat sfatul părinţilor şi că am făcut liceul economic", a spus el pentru evz.ro. 

Despre familia sa, nu se cunoasc foarte multe lucruri. Mama este cea care îl susţine necondiţionat, tatăl, din păcate, s-a stins din viaţă: "Mama este cel mai mare susţinător al meu. Tata nu mai este, din păcate s-a dus. Dar mama este cel mai scump om din lumea asta. Am o mamă minunată."

Bucătarul nu este căsătorit, nici nu are copii. În mediul public nu a vorbit niciodată despre vreo relaţie de iubire sau despre vreo înclinaţie pe care ar avea-o. 

El este extrem de mulţumit cu viaţa pe care o are, este mulţumit de apariţiile sale după atâţia ani de televiziune: "Există satisfacţii şi niciun regret"

5 vladut la neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg

Cu ce se ocupă acum Amalia, după ce şi-a dat demisia de la "Neatza cu Răzvan şi Dani". Iubitul pilot o susţine necondiţionat

Cu siguranţă vă aduceţi aminte de frumoasa Amalia, cea care a fost colegă de emisiune cu Răzvan Simion, Dani Oţil, dar şi Flavia Mihăşan. Făceau echipă în fiecare dimineaţă la matinalul de la Antena 1. Iată că echipa a suferit ceva modificări, Amalia şi-a dat prima demisia în decembrie, a urmat Flavia Mihăşan care a şi devenit mamă pentru prima oară. Echipa de la Antena 1 arată diferit acum!

Dar cu ce se ocupă Amalia de când a renunţat la televiziune? Aceasta lucrează la Romatsa, după cum scrie chiar pe pagina ei de Facebook şi după cum a spus şi ea. Când a anunţat plecarea ei în direct de la Antena 1, mulţi s-au gândit atunci că aceasta îşi doreşte să fie stewardesă, iată că visul ei era cu totul altul.

Foto: Facebook, Antena 1Recente pe Ok! Magazine

293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
kate moss jpeg
andreea84 jpg
green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg