Povestea tulburătoare a pilotului desfigurat după ce a sărit din avionul în flăcări. Lecţia de viaţă a lui Jamie Hull: Pilotez în continuare, doar că acum propria mea viaţă

17 mai, 2021
1 fotojetpilot jpg jpeg

Sunt oameni care iau viaţa în râs şi sunt oameni care luptă pentru ea până la ultima zvâcnire, până la ultima rezervă.

Un astfel de om inspiraţional este Jamie Hull, cu o poveste năucitoare de viaţă. Desigur că formarea sa militară l-a ajutat enorm în deciziile rapide pe care a fost nevoit să le facă pentru a trăi.

S-a aflat într-o situaţie limită, în timp ce pilota un avion în care izbucniseră flăcări. Motorul ardea, iar el simţea numai miros de carne arsă. Propria sa piele!

stanga
dreapta
2 fotojetpilot jpg jpeg
3 87175741 10157390890314862 456901451331928064 n jpg jpeg
4 87965034 2757265747689723 164818364961652736 n jpg jpeg
5 jamie hull jpg jpeg
6 life jpg jpeg

Doar hotărârea şi dragostea de viaţă l-au ţinut motivat: ”Trebuie să pilotezi nenorocitul ăsta de avion”, îşi spunea continuu.

Cu un aparat în flăcări, a reuşit să îl coboare controlat şi să îl scoată într-o zonă de câmpie, unde prăbuşirea să nu afecteze pe nimeni.

Mai mult, a reuşit să iasă din cabină şi să sară de pe aripa aeronavei. Jamie Hull, fost militar, a mărturisit: ”Estimezi ca pe front. Erau mari şansele să ard de viu. Dar nu am lăsat gândurile să mă copleşească şi am sărit!”

Ca rezervist al Forţelor Speciale Britanice, a sărit din multe avioane, dar niciodată în timp ce ele erau în flăcări.

Jamie în vârstă de 45 de ani mai are puterea şi să glumească: ”Aterizarea a fost cam zdruncinată.”

Impactul a fost devastator pentru bărbat, a suferit multiple fracturi, şi-a rupt intestinele şi ficatul. Însă astea erau cele mai mici probleme. El a suferit arsuri pe o suprafaţă de 63% din corp, ceea ce este enorm!

În urma acestui episod dramatic, spitalul i-a fost casă timp de 2 ani.

”Am suferit mai multe operaţii estetice decât orice starletă de Hollywood”, râde el, în timp ce îşi prezintă memoriile, Life On A Thread (Viaţa pe un fir de aţă).

Cartea sa îi prezintă povestea uimitoare de viaţă. Între timp, Jamie Hull are de gând să urmeze noul traseu deschis de viaţă: autor şi speaker motivaţional.

Viaţa i s-a schimbat la 32 de ani pentru totdeauna, însă astfel de oameni care ne apar în cale şi ne arată că nimic nu e imposibil devin adevărate surse de inspiraţie.

Jamie Hull şi-a reluat viaţa în totalitate, învaţă lucruri noi, dansează, zâmbeşte, iubeşte. A învăţat să piloteze balonul cu aer cald, ia cursuri de scuba-diving, iar când nu e speaker motivaţional, strânge fonduri pentru a ajuta Asociaţia de Caritate a eroilor de luptă, fiind un ambasador al acesteia.

La momentul accidentului, Jamie avea o iubită canadiancă, însă acum e singur, însă nu a renunţat nici la visul de a îşi întemeia o familie: ”Trebuie să te adaptezi situaţiei actuale. Să te menţii pe linia de plutire, să ai credinţă, să fii flămând de cunoaştere şi concentrat ca un vultur.”

La 14 ani de la incendiul din cockpit, Jamie spune că e mai puternic ca oricând şi că e tot pilot, dar pentru propria viaţă.Recente pe Ok! Magazine

Mariah Carey și Olivia Newton John (2) jpg
chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin
cat18 jpg
Sonia Argint (2) jpg
gogan 2 JPG
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
thumbnail OK Ghenea Ipate Nicolai jpg
Andrea Bocelli vacanță 2022 jpg
octavia21 jpg
hayek PNG
amber14 jpg
pat111 jpg
Alexia Eram (3) jpg
marin6 jpg