“Povestea unui pierde-vară”, cea mai aşteptată comedie a toamnei. Vezi trailerul!

3 august, 2018
Pierde 1 jpeg

Din 21 septembrie 2018, Paul Negoescu şi Alexandru Papadopol îşi propun să rezolve în cheie comică o ecuaţie cu prea multe necunoscute: emanciparea unui bărbat!

image

Realizatorii succesului de box-office din 2016 “Două lozuri” revin, în această toamnă, în cinematografe, cu o nouă producţie. “Povestea unui pierde-vară” este o comedie despre un profesor de matematică şi complicatele lui relaţii amoroase, pe fundalul unui Bucureşti mai luminos ca niciodată. Cu Alexandru Papadopol, Nicoleta Lefter şi Crina Semciuc în rolurile principale, filmul îşi doreşte să îi amuze pe telespectatori, dar şi să le ridice şi câteva semne de întrebare. “Nu cred că mai putem vorbi astăzi, în 2018, despre emanciparea femeii fără să vorbim şi despre emanciparea bărbatului. Aşa că am făcut un film despre încercarea de maturizare a unui bărbat de peste 40 de ani”, spune Paul Negoescu, regizorul filmului.

image
image image image

Echipa artistică a peliculei este aceeaşi care a realizat succesul de box-office “Două Lozuri”: Paul Negoescu semnează scenariul şi regia, Alexandru Papadopol este Petru, personajul principal, Ana Drăghici este directoarea de imagine.  Ea este, de altfel, prima femeie din cinematografia română care a semnat imaginea unui lungmetraj în ultimii 25 de ani. Mălina Ionescu, un specialist de film cu o experienţă extrem de bogată, realizează scenografia din “Povestea unui pierde-vară”.

Filmul este distribuit de Ro Image 2000 şi va avea premiera în cinematografe pe 21 septembrie 2018. Iată mai jos trailerul:

 Recente pe Ok! Magazine

croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}