Premieră la OK! Summer Party: lansarea noului single Ciprian Robu feat. Blanche – „Bang Bang”!

25 august, 2011

Joi, 25 august 2011, începând cu orele 19.00, la terasa Sun Sensations de la Sun Plaza, abonaţii, colaboratorii şi partenerii revistei „OK! România” vor asculta în premieră – în cadrul petrecerii OK! Summer Party – noul single al duo-ului Ciprian Robu feat. Blanche – „Bang Bang”.

Joi, 25 august 2011, începând cu orele 19.00, la terasa Sun Sensations de la Sun Plaza, abonaţii, colaboratorii şi partenerii revistei „OK! România” vor asculta în premieră – în cadrul petrecerii OK! Summer Party – noul single al duo-ului Ciprian Robu feat. Blanche – „Bang Bang”.

Ciprian Robu are 24 de ani, dar şi-a descoperit de mic pasiunea pentru muzică. La 16 ani a început să studieze pianul şi a devenit preocupat tot mai mult de sunet, de tot ce se poate face într-un studio. Astfel, patru ani mai târziu, avea deja propriul studio muzical, iar prima piesă produsă de el, „I love this beat”, cu Dj Ralmm, a fost lansată în 2009.

A urmat „Beach Parties”, single care a urcat în topuri şi care a avut şi un videoclip foarte apreciat, în regia lui Dragoş Dordea. Colaborarea cu Blanche a început cu single-ul „Fun (Oh E A)”. Cei doi se ştiau din branşă, Blanche colaborând cu Funky Dj's până în 2007. „Fun (Oh E A)” are şi un videoclip foarte colorat, tot în regia lui Dragoş Dordea, filmat în luna martie în Făgăraş şi Braşov.

Toţi prietenii au răspuns „Da” la invitaţia lui Ciprian de-a apărea alături de el în clip, astfel că, până la urmă, a ieşit o superpetrecere filmată. Ciprian a jucat mai multe roluri în clip, astfel că îl veţi descoperi în mai multe ipostaze, cu totul neaşteptate. Ciprian a cântat piesa şi la una dintre cele mai mari gale de premii muzicale din Grecia, alături de vedeta locală Eleni Foureira.

Despre OK! Summer Party

Petrecerea de joi, 25 august 2011, face parte din seria evenimentelor marca OK!. Astfel, de la lansarea din 12 martie 2010, „OK! România” a dat tonul petrecerilor originale, în cadrul cărora partenerii, colaboratorii, cititorii şi abonaţii „OK! România” au intrat în culisele lumii mondene şi au experimentat atmosfera hollywoodiană alături de echipa OK! şi de vedetele din România. În cadrul OK! Summer Party, invitaţii vor avea parte de o atmosferă relaxată şi de un ambient exotic, chiar în mijlocul oraşului. Organizatorii îi aşteaptă pe invitaţi la lansarea în exclusivitate a single-ului „Bang Bang” al lui Ciprian Robu feat. Blanche cu un cocktail special şi multe alte surprize. Pe scena de la Sun Sensations va urca şi solista Amna, al cărei hit – „Tell Me Why” – a dominat topurile muzicale vara aceasta!

Despre OK! România

Revista „OK! România” este singurul titlu internaţional celebrity glossy prezent pe piaţa din România.

Lansată în luna martie 2010, revista informează în premieră cititorii despre cele mai proaspete informaţii din Cetatea Filmului şi le oferă interviuri exclusive cu vedete locale şi internaţionale, susţinute de pictoriale inedite. „OK! România” este cea mai vândută revistă de celebrităţi din ţara noastră.Recente pe Ok! Magazine

shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg