Premiile Bafta, în direct, duminică, numai la E!

14 februarie, 2014

The 2014 British Academy Film Awards, show-ul care transmite, în direct, sosirea vedetelor pe covorul roşu al Premiilor Academiei Britanice de Film şi Televiziune, va fi difuzat duminică, 16 februarie, exclusiv la E!,

The 2014 British Academy Film Awards, show-ul care transmite, în direct, sosirea vedetelor pe covorul roşu al Premiilor Academiei Britanice de Film şi Televiziune, va fi difuzat duminică, 16 februarie, exclusiv la E!, începând cu ora 19:15.

În timp ce, la Hollywood, pregătirile pentru ceremonia de decernare a Oscarurilor sunt în plină desfăşurare, industria cinematografică îşi îndreaptă toată atenţia către Marea Britanie, unde, pe 16 februarie 2014, vor fi acordate Premiile BAFTA - The British Academy of Film and Television Arts. Cu acest prilej, celemai mari nume din domeniu se adună la Londra, în clădirea istorică a Royal Opera House din Covent Garden.

Fiţi alături de E!, pentru a trece dincolo de camerele de filmat şi de cordoanele de fani entuziasmaţi, ajungând pe covorul roşu pentru interviuri în exclusivitate cu vedete şi informaţii incitante despre invitaţi şi ţinutele lor speciale. Gazdele show-ului Live From The Red Carpet: The 2014 British Academy Film Awardssunt Dermot O'Leary şi Fearne Cotton, vedete ale televiziunii britanice.

Gala de acordare a premiilor BAFTA este cel mai strălucitor moment din calendarul cinematografiei din Marea Britanie. Acesta este un motiv în plus pentru a fi pe covorul roşu al ceremoniei, în direct, urmărind

.Recente pe Ok! Magazine

ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
FotoJet (29) jpg
Maia Morgenstern
okmagazine pexels cottonbro 7191393 jpg
jocuri noroc reddit jpg
FotoJet (26) jpg