Premiile Grammy la E! Vezi şi tu cele mai spectaculoase ţinute!

23 ianuarie, 2014

Premiile Grammy,cele mai importante din industria muzicală, se vor decerna duminică, 26 ianuarie 2014, la Los Angeles. În noaptea de 26 spre 27 ianuarie, de la ora 1.00, E! va difuza LIVE FROM THE RED CARPET:

Premiile Grammy, cele mai importante din industria muzicală, se vor decerna duminică, 26 ianuarie 2014, la Los Angeles.

În noaptea de 26 spre 27 ianuarie, de la ora 1.00, E! va difuza LIVE FROM THE RED CARPET: PREMIILE GRAMMY 2014. Aceasta este cea mai importantă seară pentru industria muzicii, iar Ryan Seacrest şi Giuliana Rancic, înconjuraţi de câţiva dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi şi artişti din lume, ne oferă informaţii inedite despre sosirea invitaţilor şi prezintă interviuri în exclusivitate cu vedete şi personalităţi nominalizate în cadrul celei mai aşteptate ceremonii de decernare a premiilor din lumea muzicii.

Apariţiile artiştilor pe covorul roşu al acestei gale vor fi atent analizate în cadrul unei ediţii speciale a show-ului Fashion Police. Marţi, 28 ianuarie, începând cu ora 22:30, urmăriţi la E! Fashion Police: Premiile Grammy 2014, o emisiune în care Joan Rivers, Kelly Osbourne, Giuliana Rancic şi George Kotsiopoulos trec în revistă, în stilul amuzant cu care ne-au obişnuit, ţinutele celor care păşesc pe covorul roşu şi ne transmit verdictul lor asupra succeselor şi eşecurilor stilistice ale serii.Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg