Preşedintele Biden şi soţia în vizită la fostul preşedinte Carter. Fotografia cu cei patru s-a viralizat rapid, iată care este motivul

5 mai, 2021
1 carter si biden png png

Actualul preşedinte SUA a mers în vizită la familia prezidenţială Carter şi au imortalizat momentul. Jimmy Carter, care a fost al 39-lea preşedinte al SUA, are 96 de ani, iar soţia sa, Rosalynn - 93.

Centrul Carter a publicat pe Twitter poza care imediat a făcut înconjurul lumii. Ce s-a întâmplat? În fotografie, fostul preşedinte Carter şi soţia sa par foarte mici în comparaţie cu cuplul prezidenţial actual.

twitt png png

Se pare că din cauza încadraturii şi a lentilelor folosite de fotograf a fost posibilă o asemenea fotografie uşor neinspirată, care a ajuns pe paginile multor site-uri de ştiri.

Joe şi Jill Biden au făcut o vizită familiei Carter în 29 aprilie, când Joe Biden a marcat 100 de zile de mandat la Casa Albă. Fotografia s-a viralizat rapid, din cauza faptului că soţii Biden par uriaşi în comparaţie cu Jimmy şi Rosalynn Carter, care par miniaturizaţi.

În social media americană au apărut şi numeroase critici în legătură cu această vizită având în vedere că niciunul dintre cei prezenţi nu purta mască. Există totuşi o scuză pentru cei care vor să îi acuze de nerespectarea normelor de protecţie sanitară în pandemie: toţi cei patru prezenţi în foto sunt persoane vaccinate.Recente pe Ok! Magazine

Andrea Bocelli vacanță 2022 jpg
octavia21 jpg
hayek PNG
amber14 jpg
pat111 jpg
Alexia Eram (3) jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
badea7 jpg
oțiliiii PNG
Roxana Hulpe jpg
maria50 jpg
Nașul jpg
Lindsay Lohan (2) png
Marilyn Monroe Getty jpg
okmagazine n b cIbBEIhSnLY unsplash jpg
Bridgerton jpg