Preşedintele Joe Biden, stânjenit de anchetarea fiului său, acuzat de fraudă fiscală

7 octombrie, 2022

De la abuzul de droguri şi alcool, la diverse afaceri oneroase, mezinul Hunter Biden i-a tot dat bătăi de cap preşedintelui american.

Hunter Biden, fiul cel mic al presedintelui Joe Biden   Profimedia (2) jpg

La cei aproape 80 de ani ai săi, pe care îi va împlini curând, pe 20 noiembrie, Joe Biden încă are probleme cu fiul cel mic, care îl pun într-o mare dificultate. Cel mai vârstnic preşedinte american învestit în funcţie, care visa să obţină şi un al doilea mandat, îşi vede încet-încet speranţele spulberate, după ce anchetatorii au scos la iveală noi dovezi despre activitatea nu tocmai legală a lui Hunter Biden.

E vorba despre dovezi de fraudă fiscală, ce urmează a fi analizate de procuror, pentru a vedea dacă se poate intenta un proces împotriva fiului preşedintelui, în care să se şi obţină condamnarea lui.

Cumva, Joe Biden a crezut că acest scandal, care-l vizează pe mezinul său încă din 2018, se va stinge de la sine, în lipsa unor dovezi concludente. Numai că procurorul care a anchetat cazul a avut toate motivele să meargă până în pânzele albe, cotidianul "Washington Post", care a urmărit speţa, subliniind că acesta este omul învestit în funcţie de Donald Trump - deci de cealaltă parte a baricadei politice. 

Până acum, procuratura nu a putut să se atingă concret de Hunter Biden, neavând suficiente dovezi pentru a-l condamna - asta în ciuda faptului că s-a stabilit deja că acesta a mințit atunci când a cumpărat o armă de foc în 2018.

Hunter Biden, fiul cel mic al presedintelui Joe Biden   Profimedia (1) jpg

Cunoscut drept fost consumator de droguri şi alcool, Hunter a ţinut adesea titlurile ziarelor. Iar, după ce s-a aflat că a acceptat un post de director al grupului ucrainean de gaze Burisma în 2014, când Joe Biden era vicepreședinte, scandalul a luat amploare, pe motiv de trafic de influenţă. Iar, odată cu trecerea timpului, miza electorală creşte, şi fiul lui Biden, transformat în ţinta predilectă a atacurilor lui Donald Trump, riscă tot mai mult să ajungă în instanţă. Acum cu atât mai mult cu cât întreaga familie Trump este investigată pentru afacerile cu imobiliare desfăşurate în New York, cireaşa de pe tort după scandalul percheziţiilor de la reşedinţa lui Trump, Mar-a-Lago, unde s-ar fi găsit documente secrete şi chiar informaţii despre armele nucleare deţinute de Statele Unite.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg