Prezentare de 5 stele în Antalya

Câţiva designeri români au făcut furori pe litoralul turcesc cu ţinutele lor din noile colecţii.

Săptămâna trecută, în decorul de poveste al luxosului hotel Maxx Royal din Belek, Turcia, în cadrul show-ului Romanian Fashion Days,  Cătălin Botezatu, Clara Rotescu şi Galina Panzari, Nicoleta Negura, Denis Predescu şi Alina Sabău au surprins audienţa cu creaţiile lor. Cătălin Botezatu a deschis seara cu o prezentare haute couture, care a uimit asistenţa cu rochiile pretioase, cu machiaju şi coafurile extravagante, realizate de echipa lui Laurent Tourette şi cea a Mirelei Vescan, şi a revenit pe scena spre final cu un alt show noncomformist şi extravagant de costume de baie.

Spectacolul, prezentat de actriţa Diana Dumitrescu, a continuat cu o colecţie prêt-à-porter, de lux, semnată Clara Rotescu, ce va fi prezentată la Los Angeles şi Milano. Clara este designerul român care vinde cel mai bine în lumea arabă, hainele ei fiind disponibile în cele mai exclusiviste magazine din Dubai, Abu Dhabi, Oman, Bahrein sau Qatar.

La finalul festivalului, designerii şi echipele lor au îmbinat utilul cu plăcutul şi s-au delecat la SPA-ul de 5 stele, la piscinele sau la plaja superbului resort Maxx Royal.

Sursă foto: arhiva personala, Facebook

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA