Prietenia strânsă pe care Lisa Marie Presley o avea cu un membru al familiei regale britanice

16 ianuarie, 2023
Lisa Marie Presley ,  Michael Lockwood  GettyImages 472453136 jpeg

Moartea Lisei Marie Presley a îndoliat o lume întreagă. Unica fiică a lui Elvis Presley a plecat mult prea devreme, la doar 54 de ani.

Vedeta a murit subit în noaptea de 12 spre 13 ianuarie 2023, în urma mai multor stopuri cardiorespiratorii. În urma ei, au rămas gemenele minore, de doar 15 ani, Harper și Finley, dar și actrița Riley Keough.

lisa marie profimedia 0701619069 jpg

Unica fiică a lui Elvis Presley a mai mărturisit că „trăia realitatea îngrozitoare a durerii”, odată cu moartea fiului ei, Benjamin, din 2020, după ce acesta s-a sinucis. La doi ani de la moartea lui Benjamin, Lisa Marie Presley nu trecuse peste această pierdere tragică, ba mai rău, s-a învinuit pentru moartea fiului ei.

Vedete din întreaga lume și-au exprimat regretul pierderii timpurii a Lisei Marie Presley. Puțini știu că aceasta era foarte bună prietenă cu o membră a familiei regale britanice, mai exact cu Sarah Ferguson, fosta soție a Prințului Andrew și mama Prințeselor Beatrice și Eugenie. Deși Sarah Ferguson a divorțat de Prințul Andrew în 1996, a păstrat o relație foarte apropiată cu acesta, ba chiar locuiesc împreună la Royal Lodge, iar în ultimii ani i-au stat alături mult iubitei Regine Elisabeta.

Ducesa în vârstă de 63 de ani și-a arătat durerea pe pagina sa de socializare, aducând un omagiu regretatei sale prietene.

Lisa Marie cu Sarah Ferguson PNG

Sarah Ferguson a postat o fotografie în care apare alături de Lisa Marie Presley, în dreptul căreia a scris: ”Zilnic te salut. Să știi că te iubesc, surioară! O să continui să te salut zilnic. Erai surioara mea dragă. O mamă fantastică pentru Ben, Riley, Harper și Finley, dar și o fiică minunată pentru Priscilla. Ani la rând, mi-ai fost o prietenă devotată. Sunt aici pentru familia ta, vreau să-i sprijin cât pot. Plecarea ta mă îndurerează, surioară. Rămâi în inima mea.”, a notat Sarah Ferguson în mesajul emoționant pentru răposata artistă.

Priscilla Presley trece iarăși printr-o dramă. După ce și-a pierdut soțul, pe Regele Rock and Roll, nepotul în 2020, e nevoită acum să-și îngroape singurul copil, Lisa Marie Presley, fiica pe care a avut-o cu Elvis.

Foto: Getty și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
Salma Hayek jpg
Cover Photo De ce sa consumi produse lactate bio Iata care sunt cele mai importante beneficii (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}