Prima declaraţie a lui Ovidiu Anton după eliminarea României de la Eurovision

25 aprilie, 2016
ovidiu anton suparat jpeg

Câştigătorul etapei naţionale a concursului internaţional de muzică reacţionează la decizia EBU de a elimina ţara noastră din competiţia de la Stockholm.

image

Ovidiu Anton trebuia să reprezinte România la Eurovisionul de anul acesta de la Stockholm. După ce TVR a acumulat datorii la EBU, iar aceştia au decis eliminarea ţării noastre din competiţia muzicală, artistul este extrem de supărat, cu atât mai mult şi-a câştigat dreptul de-a reprezenta România la Eurovision după alte . Totodată, el consideră ca această „ratare“ îi va influenţa cariera în mod negativ.

„Stau acasă cu bagajele făcute. Din păcate, munca mea şi a echipei mele este aruncată la gunoi“, a spus dezamăgit Ovidiu Anton.

„Pe mine nu m-a anunţat nimeni de la EBU de asta. Cei de acolo nici nu cred că ştiu cum mă cheamă. Eu am aflat de la ştiri şi m-au sunat cei de la televiziune şi mi-au spus că nu mai putem merge. Am înţeles că TVR avea o datorie de 10 ani, dar nimic la Eurovision pentru că ei mereu au plătit taxele de participare şi tot ce trebuia către Eurovision“, a precizat el.

„Au venit oamenii ăia, ne-au filmat, am mers acolo, ne-am pregătit scena, tot, ca acum, cu zece zile înainte să mă anunţe că nu pot să particip. Din păcate, eu, peste un an, dacă mă duc să cânt undeva, în loc să pun în CV că am fost reprezentantul României la Eurovision spun că am fost descalificatul de la Eurovision. Eu mă bucur că am reuşit să câştig dragostea oamenilor care m-au susţinut şi votat“, a mai spus supărat Ovidiu Anton la o emisiune matinală.Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg