Prima-doamnă a Franței, fit într-o pereche de jeanși skinny. Hot or not?

Face ce face și reușește să ne surprindă cu ținutele sale! Prima-doamnă a Franței are un stil vestimentar tineresc și fresh și nu se teme să și-l etaleze la cei 65 de ani. Recent, ea s-a întâlnit cu activista Latifa Ibn Ziaten, la Palatul Elysee, și a purtat o astfel de ținută. Cum a reacționat poporul francez?

Sexy și fresh!

Indiferent de întrunirile oficiale la care ia parte, Brigitte Macron poartă ținute provocatoare, sexy, mult prea tinerești pentru vârsta ei. Totuși, dacă la începutul mandatului soțului ei toată lumea critica acest aspect, acum Brigitte e percepută ca atare și apreciată pentru stilul ei vestimentar, de la care nu se abate niciodată.

O întrunire oficială

Ieri, a avut-o drept invitată pe activista marocană Latifa Ibn Ziaten, la Palatul Elysee. Și deși aceasta din urmă a purtat o ținută conservatoare, tradițională, acoperindu-și capul, Brigitte n-a făcut niciun efort de a-și minimaliza sex-appeal-ul. Ea a purtat o pereche de jeanși extrem de mulați pe picioare și fund și un maiou cu un decolteu un V, peste care a îmbrăcat un blazer. Ținuta blue navy a fost, totuși, apreciată de criticii de modă, considerându-se a fi unul întocmai stilului ei vestimentar și… destul de oficial! Voi ce credeți? A fost prea îndrăzneț acest outfit?

Brigitte, în blugi mulați

Latifa este mama primul soldat de origine franceză asasinat în Toulouse de către teroristul Mohammed Merah, în martie 2012. După moartea fiului său, Latiga a devenit președintele asociației Ziaten Youtgh, care militează pentru pace.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA