Prima imagine cu Bruce Willis în calitate de bunic: ”Voi prețui momentul acesta toată viața”

20 iunie, 2023

Știm deja că familia marelui actor este îndurerată de diagnosticul de demență primit de Bruce Willis. Însă el este foarte iubit și înconjurat mereu de oamenii dragi, care nu sunt deloc puțini.

Bruce Willis getty jpg

Iar familia s-a mai și mărit recent, cu micuța Louetta, fetița care i-a făcut pe Bruce Willis și Demi Moore bunici. Iar actorul, deși măcinat de problemele de sănătate, pare că savurează la maxim noul rol adorabil, acela de bunic.

Rumer Willis, fiica cea mare a fostului cuplu Bruce Willis și Demi Moore, mama micuței Louetta, a dezvăluit pe Instagram câteva imagini emoționante, chiar de Ziua Tatălui.

”Tați noi și vechi.”, a descris Rumer Willis setul de fotografii publicat, în timp ce-l vedem pe Bruce Willis ținând-o în brațe pe micuță.

Bruce Willis bunic jpg

”Imaginea cu tata ținându-mi fiica în brațe azi este ceva ce voi prețui toată viața”, a mărturisit, emoționată, fiica actorului, prima dintre cele trei care a devenit mămică.

”Nutrește pentru ea o iubire atât de dulce și de pură! Tată, sunt atât de norocoasă să vă am, pe tine și pe Lou, în viața mea!”, a scris  Rumer Willis, care a continuat: ”Îți mulțumesc că ești tăticul cel mai amuzant, iubitor și dedicat, nu aș putea cere ceva mai mult. Ești cel mai bun tată de fată!”, și-a omagiat Rumer părintele, care se află într-o provocare a vieții atât de delicată.

Rumer Willis are 32 de ani și este cea mai mare dintre cele trei fiice ale foștilor soți Demi Moore - Bruce Willis, a căror căsnicie s-a încheiat în 2000. Celelalte două surori sunt apropiate ca vârstă: Scout are 31 de ani, iar Tallulah 29 de ani.

Rumer Willis n-a uitat să-l elogieze și pe partenerul său de viață, tatăl micuței născute în aprilie: ”Primul la mulți ani de ziua tatălui pentru tine.

Fiica și partenerul lui Rumer Willis jpg

Îți mulțumesc că dezvolți pentru Lou o grădină minunată, cu care să se hrănească și în care să se joace! Îți mulțumesc că ne umpli casa de muzică, că-i schimbi scutecele târziu în noapte și că faci mutrițe adorabile și amuzante”, i-a transmis tânăra iubitului său în postare.

Derek Richard Thomas este un tătic dedicat și pare că-și savurează la maxim rolul de părinte, pentru prima oară în viață.

Foto: Getty și InstagramRecente pe Ok! Magazine

UNTOLD DUBAI 2024 jpg
James Hype (4) png
Timișoara Fashion Week Instagram jpg
eveniment lux distractie jpg
CadoulSpecial   cosuri cadou (1) jpg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
termosemineu peleti bricolaj market 3 jpg
okmagazine warren jones LFlVuWLjYEo unsplash jpg
Salată grecească (2) jpg
6 electrocasnice incorporabile bucatarie jpg
Centrul de excelenta in endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica SANADOR Floreasca (3) jpg
Corona Island image (2) jpg
Cardigane Dama okmagazine png
p g i dm romania inaugureaza anul acesta doua sali de clasa unicat in jude ele calara i i timi jpg
poza okmagazine ro jpg
okmagazine ro   Cum să alegi o husă de telefon care să ofere echilibru între aspect și siguranță jpg
Cum să ai grijă mereu de zâmbetul tău jpg
Ai o cameră în plus pe care nu o folosești  Iată în ce o poți transforma! jpg