Primăvara aceasta, Hayu îți aduce cele mai bune programe de tip reality într-un singur loc

24 aprilie, 2023

Hayu aparține companiei NBCUniversal și este primul serviciu de streaming video-on-demand cu abonament care difuzează toate episoadele și toate sezoanele dintr-o selecție largă de francize de tip reality-show, într-un singur loc.

Hayu RHOA jpg

De la The Real Housewives of Beverly Hills, la Vanderpump Rules și Below Deck, Hayu are de toate.

Hayu include deja peste 300 de emisiuni și 9.000 de episoade de conținut Reality TV care pot fi urmărite imediat, dar în această primăvară se anunță câteva premiere interesante, care vor veni la pachet cu și mai mult dramatism.

Din data de 8 mai, Hayu sărbătorește cultura contemporană în The Real Housewives of Atlanta și noul reality show Summer House: Martha’s Vineyard.

The Real Housewives of Atlanta revine cu sezonul 15 în care apar soțiile Kandi Burruss, Kenya Moore, Shereé Whitfield, Drew Sidora, Marlo Hampton și Sanya Richards-Ross. Prietenele lor, Monyetta Shaw-Carter și Courtney Rhodes, apar și ele în emisiune.

Hayu călătorește în nordul Statelor Unite și intră într-o enclavă exclusivistă, în Summer House: Martha’s Vineyard, în care apar Nicholas „Nick” Arrington, Jasmine Ellis Cooper, Silas Cooper, Jordan Emanuel, Bria Fleming, Shanice Henderson, Amir Lancaster, Jason Lyke, Preston Mitchum, Summer Marie Thomas și Alex Tyree.

Hayu Summer House Martha's Vineyard jpg

De peste 100 de ani, turiștii de culoare s-au adunat la Martha’s Vineyard, o insulă la sud de Cape Cod (Massachusetts), care a fost una dintre primele destinații de la malul mării unde afro-americanii puteau să meargă în vacanță și să cumpere proprietăți. Cunoscută pentru frumusețea sa naturală, cu plaje curate, bărci romantice cu pânze, căsuțe colorate care par făcute din turtă dulce și o identitate culturală solidă, acest sanctuar estival a devenit locul de evadare preferat al celor bogați, celebri și conectați politic.

Summer House: Martha’s Vineyard urmărește un grup de 12 prieteni care se bucură de o escapadă pe această insulă. Înconjurați de petreceri pe plajă, cine decadente și iubiri de-o vară, acești tineri profesioniști și antreprenori de culoare sunt gata de distracție și de dramatism.

Urmărește The Real Housewives of Atlanta și noua emisiune Summer House: Martha’s Vineyard pe Hayu, de pe 8 mai, aceeași zi în care programele apar și în SUA. Descarcă aplicația Hayu și intră în lumea celor mai intense programe!



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg