Primele doamne ale modei! Cele mai elegante soţii ale liderilor mondiali

4 noiembrie, 2021
1 johnson si macron jpg jpeg

La sfârşitul săptămânii trecute, liderii politici ai celor mai mari 20 de economii ale lumii s-au reunit la Roma pentru summitul G20.

Naţiunile care fac parte din acest grup reprezintă aproximativ două treimi din populaţia lumii şi 85% din întreaga producţie economică globală.

De asemenea, din G20 fac parte şi cei mai mari producători de gaze cu efect de seră din lume. G20 reuneşte cele mai puternice guverne ale lumii, iar în aceste state se află şi cele mai mari companii multinaţionale. De-a lungul timpului, lumea a mers în direcţia pe care au trasat-o statele care fac parte din G20, potrivit unei analize a cotidianului american Washington Post.

Toţi jurnaliştii au fost cu ochii aţintiţi pe acest eveniment major. Dincolo de importanţa politică a întâlnirii la vârf, primele doamne prezente şi ele la Roma nu au trecut neobservate.

Iată care au fost soţiile cele mai remarcate de presă. De departe, soţia însărcinată a premierului britanic şi soţia preşedintelui francez au captat atenţia tuturor, remarcându-se uşor în grupul de soţii care au bifat cele mai importante obiective turistice de la Roma.

Carrie Johnson este superbă, însă nu afişează ţinute prea scumpe, întocmai ca ducesa de Cambridge, care încearcă tot timpul să reinventeze ţinute pe care le-a mai purtat. Risipa nu este o caracteristică a britanicilor, iar asta se vede clar din mesajul reprezentantelor Angliei la reuniuni oficiale. Soţia lui Boris Johnson a făcut senzaţie în timpul vizitei la Colosseum şi susţinând sustenabilitatea într-un taior Zara de 60 de euro, pe care l-a mai îmbrăcat luna asta, o rochie înflorată, cu accente romantice şi pantofi cu toc mic, potriviţi unei doamne însărcinate.

Brigitte Macron s-a evidenţiat, ca de obicei, prin stilul său sofisticat, parizian. A apărut cu o fustă lungă, deşi adoră să îşi arate picioarele tonifiate ori de câte ori are ocazia. O cămaşă bleumarin şi pantofi cu toc, un must-have în cazul ei, căci este o persoană scundă.

De asemenea, în grupul partenerelor de viaţă ale celor mai importanţi lideri mondiali s-a remarcat şi soţia premierului spaniol Pedro Sanchez, Begona Sanchez, care a arătat superb, într-un deux piece cadrilat, la care a asortat ghetuţe fine, de culoarea pielii.

Nici soţia preşedintelui american nu s-a lăsat mai prejos. Dr. Biden a optat pentru un look mai rebel, western style, cu rochie galbenă care acoperea cizmele cu toc în aceeaşi nuanţă cu sacoul, un bej închis.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg