Primele imagini cu bebelușul lui Paris Hilton. Micuțul este adorabil

24 februarie, 2023
Paris Hilton jpg

Câtă emoție este în imaginile publicate de Paris Hilton. Vedeta și Carter Reum au devenit părinți la începutul acestui an cu ajutorul unei mame surogat.

Iar acum, cei doi soți au decis să facă public chipul băiețelului lor, despre care spun cu duioșie: ”El este toată lumea noastră.”

Înainte de publicarea fotografiilor, Paris Hilton a dezvăluit în cadrul podcast-ului ”This Is Paris” numele băiețelului său și al lui Carter Reum.

„Numele frumosului meu băiețel este Phoenix Barron Hilton Reum”, a spus vedeta în vârstă de 41 de ani, care a adăugat și că plănuiește „numele de ani și ani de zile.”

Se pare că numele ales are o semnificație aparte, Phoenix însemnând și „speranță, renaștere și transformare.” În plus, cel de-al doilea prenume a fost ales în onoarea bunicului lui Paris Hilton, Barron Hilton.

„El a fost întotdeauna mentorul meu și l-am admirat extrem de mult. Am fost foarte apropiați și îmi lipsește în fiecare zi, așa că am vrut să-l onorez prin a-i da numele primului meu fiu.”

Paris Hilton a mai dezvăluit și că și-ar dori ca ceilalți copii pe care îi va avea să poarte nume de orașe, mărturisind că dacă va avea o fată îi va pune numele London.

Vedeta s-a căsătorit cu alesul său în 2021 și a fost o mireasă atipică, roz.

Nunta lor a fost opulentă și a durat trei zile şi trei nopţi. Mirii au închiriat întregul ponton de pe plaja Santa Monica din Los Angeles pentru o petrecere tematică de nuntă denumită Paris World.

A fost un fel de carnaval care au urmat nunţii în sine, eveniment care a avut loc pe 11 noiembrie, la reşedinţa din Bel Air a bunicului lui Paris Hilton, Barron Hilton, şi la care Paris a purtat o spectaculoasă rochie de mireasă Oscar de la Renta. 

Pentru carnavalul care a urmat, Paris Hilton s-a schimbat într-o rochie de mireasă roz neon, scurtă în faţă şi lungă în spate, accesorizată cu o pereche de ochelari cu rame roz şi botine bonbon. Mirele Carter Reum a avut un look mult mai casual.

Foto: Getty și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg