Primele imagini cu micul Prinţ François de Luxemburg, de-abia ieşit din maternitate

31 martie, 2023

Marea Curte Ducală din Luxemburg a făcut publice primele fotografii ale bebeluşului lui Guillaume şi Stéphanie de Luxemburg, cel de-al doilea copil al lor.

Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg

"Cuplul moștenitor este încântat să împărtășească cu voi primele fotografii ale prințului François", se arată în comunicatul oficial remis de Marea Curte Ducală. La două zile de la naștere, micul Prinț François își arată chipul!

Cel de-al doilea fiu al Marelui Duce Moștenitor Guillaume și al Marii Ducese Stéphanie de Luxemburg s-a născut la 27 martie 2023 la Maternitatea Marea Ducesă Charlotte din orașul Luxemburg. Fericiții părinți au postat online cinci fotografii adorabile cu Prințul François.

"O naștere este întotdeauna un eveniment foarte fericit într-o familie", a declarat Marele Duce Moștenitor Guillaume pe 28 martie. "Este o mare bucurie să putem ține în brațe acest bebeluș. Este deja atât de dulce. Este cu adevărat unul dintre cele mai frumoase momente pe care o familie le poate împărtăși", a adăugat el. 

Mama şi bebeluşul (născut cu trei zile mai devreme decât era preconizat) s-au externat ieri din maternitate, semn că amândoi sunt bine şi pot ajunge acasă.

Pe rețelele de socializare, cuplul a profitat de ocazie pentru a-și exprima recunoștința "pentru numeroasele manifestări de afecțiune primite cu ocazia nașterii celui de-al doilea copil". Guillaume și Stéphanie, care sunt deja părinții micului Prinț Charles, care va împlini trei ani pe 10 mai, au reiterat invitația de a face o donație către SOS Satul Copiilor Luxemburg ca dar de naștere.

De asemenea, luxemburghezii care doresc să facă acest lucru pot veni personal la palat, între 28 și 30 martie, pentru a semna registrul de naștere și a felicita familia. De asemenea, o pagină de pe site-ul web al Curții Marelui Ducat este dedicată mesajelor.

E de aşteptat ca Prinţul François să-şi facă prima sa apariție oficială peste trei săptămâni, la nunta mătușii sale, Prințesa Alexandra de Luxemburg, cu Nicolas Bagory, care va avea loc pe 22 aprilie.

FOTO: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg