Primele imagini de la filmările ”The Crown” cu actorii care îi joacă pe Prințul William și Kate Middleton

28 aprilie, 2023
Ed McVey și Meg Bellamy, Getty (1) jpg

Netflix a publicat imagini inedite de la filmările ”The Crown”, unde povestea deja a evoluat și vine cu noi detalii legate de începutul relației dintre Prințul William și Kate Middleton.

Actorii Ed McVey și Meg Bellamy seamănă foarte mult cu actualul cuplu regal de prinți moștenitori ai tronului.

Ed McVey și Meg Bellamy jpg

Mulți fani s-au amuzat copios spunând că Prințul William este chel și că Ed McVey nu a fost bine ales, însă cunoscătorii le-au reamintit că la vremea aceea, Prințul William avea o podoabă capilară de invidiat.

Actorul Ed McVey, în rolul Prințului William și actrița Meg Bellamy, care o interpretează pe Kate Middleton, au fost fotografiați în timpul filmărilor pentru următorul sezon ”The Crown” în St Andrews, Scoția.

Este vorba de a șasea serie a producției eveniment care oglindește viața familiei regale încă dinainte de urcarea pe tron a răposatei Regine Elisabeta a II-a.

Seria a V-a a fost deja difuzată, imediat după moartea suveranei, care nu a mai apucat să o vizioneze. Regina Elisabeta mărturisise că s-a uitat la ”The Crown”.

În cea mai recentă serie, producătorii nu au omis nimic din situațiile controversate ale familiei regale britanice.

Au fost retrăite cele mai delicate etape ale monarhiei: amantlâcul Prințului Charles cu Camilla, scandalul Tampongate, o pată neagră ce se voia uitată din istoricul actualului suveran, despărțirea de Diana, durerea Dianei făcută public și nimicitor în istoricul interviu Panorama, moartea fulgerătoare și devastatoare a Prinței Inimilor și multe alte momente istorice prezentate romanțat și pe înțelesul tuturor în acest serial eveniment zguduitor, la care însăși Regina Elisabeta a II-a se uita.

Sezonul al VI-lea este, totodată, și cel de pe urmă. Netflix a anunțat că va fi difuzat în cursul anului 2023, însă nu se știe exact când.

Kate Middleton și Prințul William au fost prieteni apropiați atunci când erau la universitate și nu aveau încă o relație. Înainte de a transforma povestea lor în ceva mai mult, Kate avea un truc la care apela deseori pentru a-l ajuta pe viitorul Prinț de Wales să iasă din situații „incomode”.

Cei doi s-au întâlnit în primul an, în timp ce studiau la Universitatea St Andrew din Scoția și într-un moment în care locuiau amândoi în reședința St Salvator. Când Prințul William a sosit aici pentru prima dată, a primit multă atenție de la colegele de an, ceea ce l-a făcut nervos, deoarece era „prea politicos” și nu știa cum să le respingă.

Kate Middleton se pare că a găsit imediat un truc salvator și l-a ajutat pe bietul Prinț să iasă din situații incomode. Se prefăcea că deja erau un cuplu.

Acum sunt cuplul regal cel mai important după rege și regină și au împreună trei copii superbi, care le urmează la tron.

Foto: Getty/Facebook



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG