Primul 10 de la "Uite cine dansează". Vezi ce pereche l-a luat! VIDEO

14 martie, 2017
17191625 159701791215523 2404753963706607908 o jpeg

Surpriză, surpriză ieri seară, la concursul de dans de la Pro TV. Unul dintre juraţi a spart bariera notelor şi a oferit un 10 curat unei perechi aflate în competiţie. Iată despre cine este vorba.

image

Ieri seară a avut loc cea de-a doua ediţie a emisiunii "Uite cine dansează", care reuneşte mai multe perechi formate dintr-o vedetă şi un dansator profesionist, a cărei evoluţie coregrafică este supusă criticii juriului format din Mihai Petre, Florin Călinescu, Andreea Marin şi Gigi Căciuleanu.

Tema muzicală a dansurilor de ieri a fost inspirată din cinematografie, astfel că Anca Sînă Serea şi Nicolai Curnic au dansat disco pe muzica din animaţia "Madagascar", Lili Sandu şi Iulian Turcanu au făcut un slowfox pe celebra melodie din "Titanic", Alex Velea şi Ecaterina Dosan au impresionat cu un quick step pe coloana sonoră din "Marele Gatsby", Oana Zăvoranu şi Dani Dobre au mizat pe disco, Liviu Teodorescu şi Marica Derdene s-au mişcat pe ritmuri de slowfox ca un cuplu din "James Bond: Skyfall", Sandu Lungu şi Raluca Netca s-au deghizat în piraţi şi au făcut un paso doble pus în scenă pe muzica din "Piraţii din Caraibe", soţii Octavian Strunilă şi Oana Botez au avut un moment desprins parcă dintr-un film cu Charlie Chaplin, Marius Manole şi Olesea Nespeac Micula au surprins cu un disco, Antonia şi Paolo Campigotto au reinterpretat tema din "Masca" în stil salsa, Rona Hartner şi Andrei Mangra au păşit în "Matrix" cu mişcări de paso doble, iar Joseph Hadad şi Georgiana Căiţa au evoluat pe ritmuri de disco.

Din păcate, perechea formată din Dana Budeanu şi Emil Rengle a fost nevoită să părăsească concursul, din cauza accidentărilor grave ale Danei, care a ajuns chiar în seara concursului la spital.

image

Concursul, însă, merge mai departe, iar cuplul care a reuşit să impresioneze cel mai mult a fost cel format de actorul Marius Manole şi Olesea Nespeac Micula. Ei au primit cele mai mari note de până acum şi chiar au reuşit să-i smulgă Andreei Marin primul 10.

"Ştiu că poate n-ar trebui, dar eu aşa simt: 10", a spus Andreea Marin la afişarea notei.

image

Iată evoluţia lor, aplaudată la scenă deschisă.Recente pe Ok! Magazine

4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg
OkMagazine (1) (5) jpg
UNTOLD 2024   SOLD OUT (16x9) jpeg
1000088088 jpg
Eu în Procida 20240602 110927 jpg
Allan   CEO Saga jpg
POSTER DROPDOWN A1 landscape jpg
Cum să atragi mai multe talente în echipa ta   Ghid pentru angajatori jpg
Beach Please bilete GA jpeg