Primul duelist de la Ferma vedetelor este Anda Ghiţă! Cine crezi că părăseşte ferma?

24 februarie, 2016
Ferma vedetelor (17) jpeg

În ediţia de ieri seară, cei 12 fermieri au continuat activităţile de renovare a fermei, căminul care îi găzduieşte pe tărâmurile cipriote.

Cei 12 fermieri din Cipru, la masă

image

Anda Ghiţă

Cei 12 fermieri au primit vizita lui Nea Raţă, care a venit încărcat de tot felul de bunătăţi pentru aceştia: răsaduri de legume, un păun şi o păuniţă, un fazan şi câteva găinuşe, dar şi mâncare pentru animale. Acesta s-a asigurat şi de faptul că Maria Constantin şi Marcel Toader au avut grijă să nu lipsească vreo portocală din portocalul încredinţat. Pe lângă acest lucru, cei 12 au întocmit, împreună cu Nea Raţă, o listă de produse necesare: hârtie igienică, ceai, un topor mai greu, dar şi cafea. Numai că socotelile lor nu au coincis cu socotelile acestuia, cei 12 primind la finalul zilei doar o parte dintre produsele solicitate.

Octavian Strunilă şi Paul Ipate s-au apucat de construit un duş în aer liber, ca în vremurile de acum 100 de ani. Câteva obloane vechi, o bucată de pânză şi câteva găleţi cu apă şi construcţia a fost gata! Un duş funcţional, care să le asigure un minim de confort celor 12 vedete. În tot acest timp, ceilalţi bărbaţi din fermă au muncit la construcţia hambarului care va adăposti animalele. Fetele au pregătit pentru harnicii bărbaţi un meniu copios: supă de spanac, salată de ceapă, dar şi mâncare de fasole cu cârnaţi.

image image

La final de zi, Iulia Vântur le-a adus concurenţilor ulei de măsline proaspăt presat, fabricat din măslinele culese dis de dimineaţă de Lili Sandu, AMI şi Sorana. Pe lângă acest lucru, cei 12 fermieri români au primit fotografiile lor, pentru a realiza organigrama fermei: fermierul săptămânii, servitorii, dueliştii, precum şi concurenţii eliminaţi. La final de seară, concurenţii au nominalizat primul duelist - Anda Ghiţă. Aceasta va avea sarcina de a alege cel de al doilea duelist. Totul s-a încheiat cu o petrecere în jurul focului de veghe, cu muzică românească, dar şi cu ţuică cu schinduc, o băutura cu proprietăţi miraculoase făcută din plante ce cresc pe Ceahlău.

În această seară, de la 20:30, telespectatorii vor afla cel de-al doilea duelist şi vor vedea primul duel al acestui sezon, precum şi prima eliminare.Recente pe Ok! Magazine

profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg