Primul sezon al serialului “Fear the Walking Dead” a fost lansat în România

3 septembrie, 2015
1 32x24m jpg jpeg

image

“Fear the Walking Dead”, serialul pereche al dramei de succes “The Walking Dead” a avut premiera mondială pe televiziunile AMC Global din lume simultan cu premiera din SUA, luni, 24 august de la ora 4:00 şi apoi a fost redifuzat în intervalul de primetime local, de la ora 23:00. În România, AMC difuzează serialul “Fear the Walking Dead” cu subtitrare de la început.

Fiecare episod ce va urma se va transmite în direct simultan cu AMC S.U.A şi va fi redifuzat în primetime de la ora 23:00 pe întreg parcursul primului sezon de şase episoade. Finalul sezonului va fi pe 5 octombrie în ţările Europei Centrale şi de Est.

Acţiunea din “Fear the Walking Dead” are loc în Los Angeles şi se concentrează pe noi personaje şi o nouă intrigă. “Fear the Walking Dead” ne duce înapoi la începuturile apocalipsei zombi – în vremuri în care lumea se schimba rapid din motive necunoscute, înainte ca cineva să înţeleagă exact ce se întâmplă, când viaţa, aşa cum toată lumea o cunoştea, se schimba complet şi se altera în feluri în care nimeni nu şi-ar fi putut imagina vreodată. Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert sunt producătorii executivi ai “Fear the Walking Dead” şi David Erickson este showrunner-ul serialului produs de AMC Studios. Producătorul executiv adjunct Adam Davidson, care a regizat episodul pilot, regizează de asemenea şi următoarele două episoade.

Acţiunea serialului îi are în distribuţie pe Kim Dickens în rolul lui Madison, Cliff Curtis în rolul lui Travis, Frank Dillane în rolul lui Nick, Alycia Debnam-Carey în rolul Aliciei, Elizabeth Rodriguez în rolul Lizei, Ruben Blades în rolul lui Daniel, Mercedes Mason în rolul Ofeliei şi Lorenzo James Henrie în rolul lui Chris.

Primul sezon al serialului are şase episoade de câte o oră. Al doilea sezon va avea premiera în 2016.

“Anticiparea din întreaga lume pentru “Fear the Walking Dead” a atins un crescendo şi suntem extaziaţi pentru difuzarea serialului pentru fanii din toată lumea în acelaşi timp cu S.U.A“, a declarat Bruce Tuchman, preşedintele AMC şi Sundance Channel Global. “Chiar dacă se află în Hong Kong, Bucureşti sau São Paulo, telespectatorii AMC vor putea să participe împreună la  călătoria şi experienţa începutului apocalipsei zombi”.

“Robert Kirkman, Dave Erickson şi fantasticii scenarişti, producători, actori şi echipa responsabilă pentru aducerea la viaţă a “Fear the Walking Dead” au lucrat din greu creând un serial cu totul diferit şi captivant”, a declarat Charlie Collier, preşedintele AMC şi SundanceTV. Luăm parte la “Fear” înainte de apariţia apocalipsei zombi cu o dinamică familială interesantă ca punct de început. După ani de planificare, faptul că suntem acum la doar şase săptămâni distanţă de a împărtăşi “Fear” cu lumea întreagă, este cu adevărat incitant“.

În România , în aplicaţia Face Book RASPANDESTE VIRUSUL fanii îşi pot infecta virtual prietenii si au posibilitatea de a câştiga multe premii .

www.facebook.com/amctvro

image


Recente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg
Lady Gaga la Premiile Oscar 2023, Getty (6) jpg
Rochii Oscar jpg