Prin ce trece Andreea Marin la antrenamentul Bodyshape pentru a reveni în formă FOTO

10 octombrie, 2018
1 andreea marin bodyshape jpg jpeg

Vedeta de televiziune vrea să-şi reintre în formă urmând un program special de 6 săptămâni. Uite despre ce este vorba!

Andreea Marin urmează programul special 6 Week Challenge de la Bodyshape Transformation Center în dorinţa de a da jos kilogramele în plus şi de a reveni în formă, în doar şase săptămâni putând slăbi chiar şi şase săptămâni într-un mod sănătos şi echilibrat.

Îndrăgita vedetă merge de trei ori pe săptămână la sala din cartierul Aviaţiei unde, timp de 45 de minute, urmează o serie de exerciţii cu accesorii sau cu greutatea corpului ce au scopul de a arde rapid stratul adipos nedorit şi de a sculpta silueta într-un mod armonios.

Pe muzica antrenantă, într-o atmosferă de club, vedeta trage de sfori, împinge o sanie grea, ridică şi aruncă mingea medicinală, face genuflexiuni, fandări cu greutăţi de 10 kg, împinge gantere, face crunch-uri cu forfecări şi placă pentru abdomen, ramat la bezi elastice, chiar loveşte cu barosul într-o anvelopă de tractor. Tot timpul supravegheată de antrenorii cu experienţă, campioni naţionali la diverse categorii. 

Toate aceste circuite sunt personalizate conform condiţiei fizice şi pot arde peste 6 kilograme în doar 6 săptămâni. 

Pentru ca rezultatele să fie cu adevărat eficiente, vedeta urmează un plan alimentar echilibrat recomandat de specialiştii de la Bodyshape, precum şi seminarii de coaching pentru a căpăta motivaţie şi chiar a scăpa de dependenţa de dulciuri sau carbohidraţi.  

În acest mod au reuşit să slăbească mii de oameni, mulţi dintre aceştia nefăcând până în acel moment mai deloc mişcare. Aceştia au ajuns chiar să aibă pătrăţele pe abdomen şi au prins drag de a face mişcare. 

Ce include 6-week challenge: 

•             18 antrenamente distractive de grup (3 x 45 min/săptămână)

•             Plan alimentar gustos şi uşor de ţinut

•             Seminar de nutriţie 

•             Seminar de mâncat emoţional

•             Acces la grupul privat de susţinere 

•             Acces la idei de reţete sănătoase 

•             2 evaluări ale compoziţiei corporale 

•             Ieşiri şi petreceri în comunitatea Bodyshaperilor

Pentru acest modul se poate aplica pe pe www.bodyshapetransformation.com. Cei care reuşesc să atingă  targetul de a slăbi 6 kilograme în 6 săptămâni primesc gratuit un nou modul 6 Week Challenge pentru a continua transformarea sau pentru a se menţine. 

“Am primit un dar neaşteptat, care e şi o provocare în acelaşi timp: durează 6 săptămâni şi e întocmai ritmul dimineţilor cu energie pozitivă de care aveam nevoie, ca să ajung din nou la tonusul ce mă face să dau tot ce e mai bun in mine, profesional şi personal. 

Eu nu îmi propun să scap de un număr de kilograme sau să pierd centimetri, acestea vor fi efecte inevitabile dacă voi urma o dietă potrivită perioadei şi antrenamentului intensiv gândit de echipa Bodyshape Transformation. Eu îmi propun altceva: să mă simt echilibrată, în formă, inspirată, motivată, sănătoasă. Am început toamna cu săptămâni de muncă în forţă, cu doar câteva ore de somn pe noapte doar şi nu am mai avut timp de sport. Sunt necesare şi astfel de perioade când vrem să împlinim anumite proiecte, nu le putem evita, dar important e să reechilibrăm balanţa. Şi asta fac acum. Am început şi deja, după doar câteva antrenamente, sunt mult mai energică si mă simt bine cu mine. Antrenamentele în grup sunt foarte bune, pentru că te motivează energia celorlalţi, dar şi umorul care se naşte ad-hoc. Sincer, e minunat!”, a declarat Andreea Marin despre experienţa trăită la Bodyshape Transformation Center.Recente pe Ok! Magazine

Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
Salma Hayek jpg
Cover Photo De ce sa consumi produse lactate bio Iata care sunt cele mai importante beneficii (2) jpg
grup de oameni fericiti pe munte jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}