Principesa Maria, la lansarea unui nou volum despre Regina Maria FOTO

25 aprilie, 2018
Principesa Maria la lansarea albumului “Regina şi Frontul” BCU 24 aprilie 2018m foto Daniel Angelescu Casa MS 7 jpeg

Alteţa Sa Regală a fost inviată în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” la evenimentul de lansare a albumului de fotografie “Regina şi Frontul".

image

Volumul, scris în limba română şi în limba engleză, are o remarcabilă colecţie de fotografii rare, precum şi un text detaliat, bogat în informaţii legate de Primul Război Mondial şi de prezenţa pe front a Reginei Maria, simbolul feminin al curajului şi hotărârii în prima conflagraţie mondială.

Cu ocazia lansării, a fost vernisată expoziţia „Regina şi Frontul”, în holul Bibliotecii Universitare, în prezenţa unor invitaţi precum Raed Arafat şi Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii.

Evenimentul cultural se înscrie în manifestările dedicate Centenarului Marii Uniri şi a fost realizat de Muzeul Naţional al Literaturii Române, Asociaţia România Culturală, Fundaţia Prietenie Fără Frontiere şi Biblioteca Centrală Universitară „Carol I”.

Albumul de fotografie „Regina şi Frontul” reprezintă o continuare a proiectului cultural „Regina Soldat”, realizat de Asociaţia România Culturală, câştigătoarea premiului Administraţiei Fondului Cultural Naţional pentru Celebrarea Centenarului 2017.

Foto. Daniel AngelescuRecente pe Ok! Magazine

Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg
vestimentatie jpg
carmen1edit jpg
lora32 jpg
parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg