Prinţesa Catherine a purtat o altă rochie la recepţia de nuntă

30 aprilie, 2011
tk3s 10624463 jpeg

După ce au părăsit Palatul Buckingham la bordul unui Aston Martin vintage, mirii au făcut un popas la Clarence House, una din casele regale din Londra, pentru a-şi schimba vestimentaţia.

După ce au părăsit Palatul Buckingham la bordul unui Aston Martin vintage, mirii au făcut un popas la Clarence House, una din casele regale din Londra, pentru a-şi schimba vestimentaţia.

Catherine, nou-intitulata ducesă de Cambridge, şi-a schimbat rochia de mireasă cu o alta, tot creaţie Sarah Burton, realizată din satin alb, cu o fustă largă şi accesorizată cu o centură cu diamante. Tânăra mireasă a asortat acestei ţinute pentru recepţie un bolero de angora.

image

Nici prinţul William nu a rămas până la finalul zilei îmbrăcat în costumul militar de paradă. Pentru dineul oficial, el a ales să poarte un costum negru cu papion.

Cei doi miri şi-au primit oaspeţii la recepţia oficială, la care au participat 600 de persoane, urmând ca, ceva mai târziu, să fie protagoniştii unei petreceri mai puţin formale, cu doar 300 de invitaţi, găzduite de prinţul Charles.

Catherine a profitat de spiritul mult mai intim al acestei petreceri şi şi-a lăsat părul liber.

Soţia prinţului Charles, Camilla, ducesă de Cornwall, a purtat o rochie lungă albastră, cu multiple broderii, creată de Anna Valentine, cea care i-a realizat ţinuta de zi pe care a purtat-o la ceremonia religioasă, dar şi rochia de nuntă, din 2005.

image

Şi sora miresei, Philippa, şi-a schimbat ţinuta cu o rochie lungă, de culoarea smaraldului, cu decolteu adânc, la care a asortat un clutch şi sandale argintii. Asta în timp ce mama lui Catherine, Carole Middleton, a purtat o rochie lungă, neagră, cu volane.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg
emag7 jpg
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
tatoiu3 facebook jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG