Prințesa Salma a Iordaniei a absolvit odată cu fiica fostului președinte Barack Obama

15 mai, 2023

Fiica cea mică regilor Iordaniei și-a încheiat studiile universitare odată cu Sasha Obama, fiica cea mică a soților Michelle și Barack Obama. Ambele fete i-au avut alături la absolvire pe celebrii lor părinți.

Sasha Obama si Printesa Salma a Iordaniei 2 jpg

La o săptămână după ce au participat la Londra la încoronarea Regelui Charles al III-lea, Regina Rania și soțul său, Regele Abdullah al Iordaniei, au zburat către California, însoțiți fiind și de Prințesa Iman și de Jameel Alexander Thermiotis. Acolo îi aștepta fiica lor, Prințesa Salma (22), care tocmai ce și-a încheiat cu brio studiile la facultatea de arheologie și-și dorea să aibă alături familia la ceremonia de absolvire.

Cu diploma de licență în mână, Prințesa Salma s-a fotografiat mândră lângă părinții, sora și viitorul său cumnat, având și steagul iordanian imprimat pe panglia ei de absolvire roșie cu auriu.

"Sunt atât de mândră că am sărbătorit absolvirea Salmei mele de la University of Southern California. Abia aștept să văd ce vei face în continuare. Felicitări!", a scris emoționată Regina Rania pe contul său de socializare, unde a postat mai multe instantanee de la ceremonia de absolvire - printre ele și un instantaneu cu Regele Abdullah al Iordaniei strângându-și în brațe fiica absolventă.

La eveniment, Regina Rania a optat pentru o rochie în aceeași nuanță de galben lămâie pe care a purtat-o și la ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea.

Interesant este că, în rândul părinților emoționați, s-au aflat și Michelle și Barack Obama, fostul cuplu prezidențial, sosit pentru a-și susține propria fiică, pe mezina (Natasha) Sasha Obama (21), care și-a finalizat studiile în psihologie la aceeași University of Southern California.

Fosta Primă Doamnă a Americii și fiica sa cea mare, Malia, au purtat niște ținute șic, cu un twist modern: Michelle Obama a avut o rochie neagră cu partea fustei realizată din tul bleumarin, decupat în romburi suprapuse, imitând coaja ananasului, iar Malia Obama a avut o rochie nude foarte sexy, cu șliț adânc pe picior, care lăsa la vedere căptușeala fuchsia.

Revederea dintre cuplul regal hașemit și perechea prezidențială care a stat timp de opt ani la Casa Albă a fost una notabilă, dat fiind contextul informal și încărcat emoțional în care se aflau - spre deosebire de vechile lor întâlniri oficiale și mult mai sobre.

FOTO: Curtea Regală hașemită, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg