Prințesa Salma a Iordaniei a absolvit odată cu fiica fostului președinte Barack Obama

15 mai, 2023

Fiica cea mică regilor Iordaniei și-a încheiat studiile universitare odată cu Sasha Obama, fiica cea mică a soților Michelle și Barack Obama. Ambele fete i-au avut alături la absolvire pe celebrii lor părinți.

Sasha Obama si Printesa Salma a Iordaniei 2 jpg

La o săptămână după ce au participat la Londra la încoronarea Regelui Charles al III-lea, Regina Rania și soțul său, Regele Abdullah al Iordaniei, au zburat către California, însoțiți fiind și de Prințesa Iman și de Jameel Alexander Thermiotis. Acolo îi aștepta fiica lor, Prințesa Salma (22), care tocmai ce și-a încheiat cu brio studiile la facultatea de arheologie și-și dorea să aibă alături familia la ceremonia de absolvire.

Cu diploma de licență în mână, Prințesa Salma s-a fotografiat mândră lângă părinții, sora și viitorul său cumnat, având și steagul iordanian imprimat pe panglia ei de absolvire roșie cu auriu.

"Sunt atât de mândră că am sărbătorit absolvirea Salmei mele de la University of Southern California. Abia aștept să văd ce vei face în continuare. Felicitări!", a scris emoționată Regina Rania pe contul său de socializare, unde a postat mai multe instantanee de la ceremonia de absolvire - printre ele și un instantaneu cu Regele Abdullah al Iordaniei strângându-și în brațe fiica absolventă.

La eveniment, Regina Rania a optat pentru o rochie în aceeași nuanță de galben lămâie pe care a purtat-o și la ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea.

Interesant este că, în rândul părinților emoționați, s-au aflat și Michelle și Barack Obama, fostul cuplu prezidențial, sosit pentru a-și susține propria fiică, pe mezina (Natasha) Sasha Obama (21), care și-a finalizat studiile în psihologie la aceeași University of Southern California.

Fosta Primă Doamnă a Americii și fiica sa cea mare, Malia, au purtat niște ținute șic, cu un twist modern: Michelle Obama a avut o rochie neagră cu partea fustei realizată din tul bleumarin, decupat în romburi suprapuse, imitând coaja ananasului, iar Malia Obama a avut o rochie nude foarte sexy, cu șliț adânc pe picior, care lăsa la vedere căptușeala fuchsia.

Revederea dintre cuplul regal hașemit și perechea prezidențială care a stat timp de opt ani la Casa Albă a fost una notabilă, dat fiind contextul informal și încărcat emoțional în care se aflau - spre deosebire de vechile lor întâlniri oficiale și mult mai sobre.

FOTO: Curtea Regală hașemită, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg
Lily Rose Depp, The Weeknd și Sam Levinson, Foto Getty (3) jpg
Ce fel de parteneri cauți pentru afacerea ta  Iată cum identifici cei mai buni furnizori și clienți jpeg
Jeff Bezos și Lauren Sanchez s au logodit, Foto Profimedia (1) jpg
BEBE REXHA png
GNR Poster (cu opening act) Portrait jpeg
WhatsApp Image 2023 05 17 at 13 28 32 jpeg