Prinţul Harry, în rol de intervievator

18 decembrie, 2017
Barack Obama Prince Harry interviu la radio jpeg
image

Prinţul Harry l-a intervievat, în timpul ediţiei de anul acesta a Invictus Games care a avut loc la Toronto, pe Barack Obama pentru o emisiune care va fi difuzată de BBC Radio 4 pe 27 decembrie. Un promo al emisiunii a fost lansat duminică. Cei doi, care împărtăşesc o prietenie de câţiva ani, poartă o conversaţie marcată de umor.

„Trebuie să folosesc accentul britanic?”, întreabă zâmbind fostul preşedinte american. „Deloc”, vine răspunsul prompt al prinţului Harry, înainte să îl avertizeze pe Obama că va face o grimasă dacă vor exista pauze lungi între răspunsuri. Cu un zâmbet, Obama răspunde: „Nu vreau să văd faţa aia”. Reprezentanţii Palatului Kensington au transmis că cei doi au purtat o conversaţie care s-a concentrat pe „interesul comun privind construirea unor platforme pentru viitoarea generaţie de tineri lideri”.

Barack Obama a împărtăşit amintiri de la părăsirea biroului prezidenţial şi a discutat despre munca sa din ultimele luni, prin Obama Foundation.

Prinţul Harry şi Barack Obama sunt prieteni de mai mult timp. Anul acesta, la Invictus Games au fost fotografiaţi împreună. Prinţul Harry, militar veteran, a înfiinţat evenimentul în urmă cu trei ani. Înainte de Toronto, Jocurile au avut loc în Londra şi Orlando (Florida).Recente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg