Prinţul Will şi Kate, într-o căsnicie de probă

5 noiembrie, 2010

Prinţul William şi Kate Middleton s-au îndreptat recent cu paşi mărunţi şi cu emoţie pe chip spre biserica Sf. Peter şi Sf. Paul din Gloucestershire, Marea Britanie. Cu toate că nu erau ei mirii, faimoasa pereche, prezentă

Nunta regală n-a avut încă loc, dar celebrul cuplu se comportă ca şi cum şi-ar fi unit deja destinele.

Prinţul William şi Kate Middleton s-au îndreptat recent cu paşi mărunţi şi cu emoţie pe chip spre biserica Sf. Peter şi Sf. Paul din Gloucestershire, Marea Britanie. Cu toate că nu erau ei mirii, faimoasa pereche, prezentă la nunta unor prieteni de-ai lor, a transmis clar mesajul că ei doi vor fi următorii în drum spre altar! „Will şi Kate ţin foarte mult la intimitatea lor”, a declarat expertul regal Phil Dampier, dovadă a acestui lucru fiind faptul că cei doi nu şi-au mai făcut apariţia în public de 104 zile. „Dar acum nu mai vor să-şi ascundă iubirea” şi au decis să-şi facă apariţia la cununia prietenilor, cu toate că ştiau că aveau să atragă atenţia de parcă ar fi fost ei doi personajele principale ale evenimentului.

Locuiesc împreună într-o casă din North Wales, pentru care plătesc chirie în valoare de 1.200 de dolari pe lună. Kate are grijă de casă cât timp iubitul ei lucrează ca pilot la RAF Valley, cu jumătate de normă. Iar în restul timpului, se comportă ca orice cuplu cu o vechime destul de mare în căsnicie: fac cumpărături prin magazinele din apropiere, iau cina şi beau bere în localurile din zonă şi se plimbă prin satele vecine cu motocicleta Ducati. „Ei le spun prietenilor că sunt într-o căsnicie de probă. Vor să se asigure că pot locui în aceeaşi casă, fără ca relaţia lor să se schimbe, înainte de a face marele pas”, spune Dampier.



Recente pe Ok! Magazine

bijuterii (1) jpg
fatete dentare jpg
Soprana Pop Opera IANA NOVAC   3 jfif
okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling