Prinţul William vrea o nuntă ca a Dianei

7 iulie, 2010
lady diana rexfeatures 811931ca jpeg

Prinţul William şi aleasa lui, Kate Middleton, numără zilele până la nunta lor regală. În acest timp, revista OK! dezvăluie în exclusivitate cum plănuiesc aceştia s-o omagieze pe Diana. Lady Di visa adeseori la nunta pe care spera să i-o organizeze lui William. Din păcate, visul ei de-a face din ziua nunţii acestuia una memorabilă a fost răpus de tragica ei moarte, în 1997, în urma unui accident de maşină. Băiatul ei cel mare vrea totuşi să-i respecte dorinţa până în cele mai mici detalii. Surse apropiate lui William şi prietenei acestuia, Kate Middleton, spun că cei doi plănuiesc deja nunta care ar face-o mândră pe Diana. Evenimentul va fi exact aşa cum şi-ar fi dorit răsposata prinţesă, de la alegerea muzicii până la tipul aranjamentelor florale.

Prinţul William şi aleasa lui, Kate Middleton, numără zilele până la nunta lor regală. În acest timp, revista OK! dezvăluie în exclusivitate cum plănuiesc aceştia s-o omagieze pe Diana.

Lady Di visa adeseori la nunta pe care spera să i-o organizeze lui William. Din păcate, visul ei de-a face din ziua nunţii acestuia una memorabilă a fost răpus de tragica ei moarte, în 1997, în urma unui accident de maşină. Băiatul ei cel mare vrea totuşi să-i respecte dorinţa până în cele mai mici detalii. Surse apropiate lui William şi prietenei acestuia, Kate Middleton, spun că cei doi plănuiesc deja nunta care ar face-o mândră pe Diana. Evenimentul va fi exact aşa cum şi-ar fi dorit răsposata prinţesă, de la alegerea muzicii până la tipul aranjamentelor florale.

William i-a declarat odată unui reporter că se va simţi pregătit de însurătoare după vârsta de 28 de ani, pe care a împlinit-o pe 21 iunie. De aceea, apropiaţii casei regale se aşteaptă ca William şi Kate (care are tot 28 de ani) să-şi oficializeze logodna chiar în această vară. Multe voci spun că aceştia se vor căsători în noiembrie, în onoarea nunţii Reginei Elisabeta cu Prinţului Philip din 1947. Alţii sunt de părere că viitorii suverani ai Angliei vor face pasul cel mare în vara lui 2011, la a 30-a aniversare a nunţii Prinţului Charles cu Diana, care a avut loc pe 29 iulie 1981.

image

şi că le va trata ca pe propriile ei fiice. Aşa cum şi-ar fi dorit mama lui, William intenţionează să-i dăruiască lui Kate un inel cu safire, moştenit de la ea, urmând în felul acesta tradiţia cu „ceva vechi, ceva nou, ceva împrumutat, ceva albastru“. La rândul ei, Kate are de gând să onoreze faimoasa rochie de mireasă a Dianei, creată de David şi Elizabeth Emanuel. „Vrea să poarte o versiune modernă a acestei creaţii“, spune o sursă pentru revista

. Stilul lui Kate este unul minimalist, aşa că ea va renunţa la mânecile bufante în favoarea umerilor goi. Dar îi place la nebunie culoarea rochiei Dianei. Îşi doreşte aceeaşi nunaţă de alb-coajă de ou. Şi, tot ca un tribut adus răposatei soacre, Kate va avea un buchet de trandafiri albi, florile favorite ale acesteia.

Cum se va desfăşura nunta secolului

image

Urmând protocolul regal, William şi Kate ar putea să se căsătorească dimineaţa devreme, la Catedrala St. Paul din Londra, apoi să plece de la ceremonie în aceeaşi trăsură care i-a transportat şi pe Charles şi pe Diana. La fel ca părinţii lui, William va sărbători ziua cea mare printr-o recepţie intimă la Palatul Buckingham, la care vor toasta în cinstea mirilor în jur de 120 de invitaţi. Se vor servi şampanie Dom Pérignon şi preparate tradiţionale britanice de sezon. Tortul de nuntă va fi şi el unul tradiţional, cu fructe şi alune. Apropiaţii casei regale cred că William (care are aceleaşi preferinţe muzicale ca ale mamei lui) şi Kate îi vor aduce un omagiu Dianei în timpul primului dans. Cântecul preferat al prinţesei, A Nightingale Sang in Berkeley Square, de Eric Maschwitz şi Manning Sherwin, are şi un mesaj pentru tinerii însurăţei: să nu renunţe niciodată la dragostea lor, chiar şi atunci când întreaga lume este cu ochii pe ei.

Foto: EPA; Guliver/ Rex FeaturesRecente pe Ok! Magazine

ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg