Priscilla Presley are interzis de la nepoata sa să mai calce pe la Graceland? Conflictul se ascute

15 martie, 2023
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg

Conflictul de familie se ascute din cauze financiare, iar bunica și nepoata nu-și vorbesc și par să nu reușească să ajungă la un consens.

Războiul pe avere nu se oprește cu una, cu două, după moartea fulgerătoare a Lisei Marie din 12 ianuarie.

Până acum, aceste conflicte nu au ieșit niciodată în presă, semn că Lisa Marie era liantul care menținea pacea. De când ea a murit, dincolo de durerea dispariției, aflăm că fosta soție a lui Elvis și nepoata cea mare, actrița Riley Keough se luptă aprig pe avere. Mai noi, există zvonuri cum că nepoata ar fi pus lacătele pe Graceland, ca bunica Priscilla să nu mai aibă acces.

Cele două femei Presley sunt într-o ceartă constantă din ianuarie 2023, în special din cauza unui amendament considerat dubios din testamentul Lisei Marie Presley, care datează din 2016.

Lisa Marie Presley, care a murit pe 12 ianuarie la vârsta de 54 de ani, și-a schimbat testamentul în 2016, trecând-o pe fiica ei cea mare, Riley, drept executor.

Mai mult, în urma acestei schimbări, Priscilla Presley, mama Lisei și văduva lui Elvis, a fost îndepărtată complet din testament.

Priscilla Presley contestă testamentul și se află în război cu nepoata sa, devenită mămică recent, pentru prima oară.

Priscilla Presley a pus la îndoială credibilitatea lui, susținând că semnătura fiicei sale pe documentul vechi de șapte ani părea inconsecventă.

Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (2) jpg

Ea a depus actele legale necesare pentru a contesta amendamentul din 2016, care a eliminat-o pe ea și pe fostul manager de afaceri al Lisei Marie, Barry Siegel, din funcția de executori.

Priscilla Presley este de neclintit și crede cu tărie că are un caz valabil și că va câștiga în instanță. Riley și bunica ei nu mai comunică în acest moment, o fac doar prin avocați.

Graceland este domeniul istoric achiziționat de Elvis Presley pentru părinții săi. La ora actuală, aici ei sunt înmormântați, la fel ca Regele Rock and Roll însuși, regretatul fiu al Lisei Marie, care s-a sinucis și Lisa Marie, după ce a murit anul acesta.

Cei care gestionează Graceland din 2013, atât proprietatea cât și veniturile obținute prin ea, spun că nu au cunoștință ca Priscilla să aibă vreo interdicție la Graceland.

Cert este că prin dorința testamentară a Lisei Marie, Graceland urmează să fie moștenit de copiii săi. Ea, la rândul său, moștenise exclusiv domeniul de la tatăl său. Priscilla nu fusese menționată până acum că ar avea vreo parte din Graceland.

Priscilla Presley avea 18 ani în 1963, când s-a mutat la Graceland. Patru ani mai târziu s-a măritat cu legenda rock and roll.

Cei doi s-au cunoscut prima dată când Priscilla avea 14 ani, iar Elvis 24.

Potrivit PageSix, Priscilla Presley ar fi încasat anual 900.000 de dolari din averea superstarului, deși nu a avut niciun rol legal în administrarea Elvis Presley Enterprises, compania care a gestionat fondurile Regelui Rock and Roll încă de la începutul carierei acestuia. Iar lucrurile acestea ar fi stipulate într-un proces din 2018, înaintat de însăși fiica Priscillei, Lisa Marie Presley.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg