Priscilla Presley are interzis de la nepoata sa să mai calce pe la Graceland? Conflictul se ascute

15 martie, 2023
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg

Conflictul de familie se ascute din cauze financiare, iar bunica și nepoata nu-și vorbesc și par să nu reușească să ajungă la un consens.

Războiul pe avere nu se oprește cu una, cu două, după moartea fulgerătoare a Lisei Marie din 12 ianuarie.

Până acum, aceste conflicte nu au ieșit niciodată în presă, semn că Lisa Marie era liantul care menținea pacea. De când ea a murit, dincolo de durerea dispariției, aflăm că fosta soție a lui Elvis și nepoata cea mare, actrița Riley Keough se luptă aprig pe avere. Mai noi, există zvonuri cum că nepoata ar fi pus lacătele pe Graceland, ca bunica Priscilla să nu mai aibă acces.

Cele două femei Presley sunt într-o ceartă constantă din ianuarie 2023, în special din cauza unui amendament considerat dubios din testamentul Lisei Marie Presley, care datează din 2016.

Lisa Marie Presley, care a murit pe 12 ianuarie la vârsta de 54 de ani, și-a schimbat testamentul în 2016, trecând-o pe fiica ei cea mare, Riley, drept executor.

Mai mult, în urma acestei schimbări, Priscilla Presley, mama Lisei și văduva lui Elvis, a fost îndepărtată complet din testament.

Priscilla Presley contestă testamentul și se află în război cu nepoata sa, devenită mămică recent, pentru prima oară.

Priscilla Presley a pus la îndoială credibilitatea lui, susținând că semnătura fiicei sale pe documentul vechi de șapte ani părea inconsecventă.

Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (2) jpg

Ea a depus actele legale necesare pentru a contesta amendamentul din 2016, care a eliminat-o pe ea și pe fostul manager de afaceri al Lisei Marie, Barry Siegel, din funcția de executori.

Priscilla Presley este de neclintit și crede cu tărie că are un caz valabil și că va câștiga în instanță. Riley și bunica ei nu mai comunică în acest moment, o fac doar prin avocați.

Graceland este domeniul istoric achiziționat de Elvis Presley pentru părinții săi. La ora actuală, aici ei sunt înmormântați, la fel ca Regele Rock and Roll însuși, regretatul fiu al Lisei Marie, care s-a sinucis și Lisa Marie, după ce a murit anul acesta.

Cei care gestionează Graceland din 2013, atât proprietatea cât și veniturile obținute prin ea, spun că nu au cunoștință ca Priscilla să aibă vreo interdicție la Graceland.

Cert este că prin dorința testamentară a Lisei Marie, Graceland urmează să fie moștenit de copiii săi. Ea, la rândul său, moștenise exclusiv domeniul de la tatăl său. Priscilla nu fusese menționată până acum că ar avea vreo parte din Graceland.

Priscilla Presley avea 18 ani în 1963, când s-a mutat la Graceland. Patru ani mai târziu s-a măritat cu legenda rock and roll.

Cei doi s-au cunoscut prima dată când Priscilla avea 14 ani, iar Elvis 24.

Potrivit PageSix, Priscilla Presley ar fi încasat anual 900.000 de dolari din averea superstarului, deși nu a avut niciun rol legal în administrarea Elvis Presley Enterprises, compania care a gestionat fondurile Regelui Rock and Roll încă de la începutul carierei acestuia. Iar lucrurile acestea ar fi stipulate într-un proces din 2018, înaintat de însăși fiica Priscillei, Lisa Marie Presley.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg