Priscilla Presley s-a întâlnit la Cannes cu cel mai nou Elvis. Austin Butler joacă rolul celebrului și regretatului său soț

30 mai, 2022
Priscilla Presley și cast ul Elvis (7) jpg

Festivalul de Film de la Cannes a găzduit și mult așteptata premieră a filmului ”Elvis”, în care Austin Butler îl joacă pe Regele Rock and Roll.

Pe covorul roșu, Priscilla Presley s-a întâlnit cu actorii care joacă în această nouă biografie a legendarului cântăreț.

Priscilla Presley, a avut parte de o primire călduroasă în Franța și s-a aflat la acest eveniment exact la o zi după aniversarea sa de 77 de ani. Ce cadou minunat a primit. O incursiune în trecut, în lumea marelui artist, care a marcat istoria muzicii internaționale.

Desigur, filmul a fost realizat cu colaborarea prețioasă a Priscillei, dar și a fiicei sale, Lisa-Marie. Sigurul copil al megastarului, Lisa-Marie chiar a spus într-o postare pe contul său de socializare că această biografie este una dintre cele mai adevărate, dintre toate câte au fost până acum: Fiica Regelui Rock and Roll a notat că pelicula este fabuloasă și că ea a văzut deja de două ori filmul, înainte de lansarea oficială din 24 iunie. Este convinsă că Butler va obține un Oscar pentru acest rol magistral. ”Austin Butler l-a jucat perfect pe tata, i-a redat trăirile și sufletul într-un mod minunat. În umila mea părere, este prima dată când se joacă un Elvis autentic, cu date exacte și într-un mod respectuos.” Apoi vedeta a continuat: ”Producția denotă iubirea și respectul lui Baz pentru tata, este ceva pentru care eu și copiii mei, în sfârșit, ne putem mândri pentru totdeauna.” Lisa dă de înțeles că data aceasta s-a făcut o documentare temeinică și că regizorul a vrut să facă într-adevăr un film biografic.

Unicul copil al lui Elvis a spus că pelicula i-a impresionat și pe copiii săi: Riley Keough (32 ani) și gemenele în vârstă de 13 ani, Finley și Harper Lockwood.

La premiera filmului de la Cannes, Priscilla s-a pozat cu actorul principal, Austin Butler, dar și cu  Tom Hanks, Alton Mason, cu regizorul Baz Luhrmann și cu ceilalți din echipă.

Actrița, care a fost căsătorită cu legendarul artist din 1967 până în 1973, a fost mereu foarte elegantă cu fiecare apariție a sa la Festivalul de la Cannes.

Butler, tânărul actor care se iubește cu Kaya Gerber, fiica lui Cindy Crawfors, a declarat în urmă cu câteva luni: ”Elvis este un simbol şi este menţinut la un statut de super erou.” Actorul a spus şi că se simte onorat că a avut ocazia să îl trăiască pe Regele rock’n’roll: ”Poţi juca un artist, însă important este să-i găseşti esenţa, trăirile, viaţa, inima.”

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Scarlett Johansson, Profimedia (1) jpg
musk2 profimedia jpg
adela popescu8fb jpg
anda adam fb jpg
carte5 jpg
telefon71 jpg
Dana Rogoz Instagram PNG
tora vasilescu facebook jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
telefon8 jpg
camilla profimedia jpg
TOP 3 idei de cadouri de casa noua pentru un cuplu jpg
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg