Pro TV a lansat grila de toamnă. Uite ce show-uri vom vedea

30 august, 2016
Jocuri de celebritate jpeg

Show-uri ca "Supravieţuitorul", "Vocea României, "Master Chef", "Visuri la cheie"

image

Pro TV promită să rămână în topul preferinţelor telespectatorilor săi, aducând programe de calitate, în care informaţia, talentul, umorul şi competiţia vor prima.

Din 9 septembrie, reintră în grilă "Vocea României" cu sezonul numărul 6! În fiecare vineri, de la 20:30, Tudor Chirilă, Loredana, Smiley şi Marius Moga se vor lăsa vrăjiţi de vocile care contează, iar Pavel Bartoş va asigura distracţia pe scena vocilor!

Juriul emisiunii "Vocea României": Marius Moga, Smiley, Loredana şi Tudor Chirilă.

Într-un decor uimitor, competiţia pentru trofeul Vocea României rămâne la fel de intensă, o nouă regulă venind să crească emoţia concurenţilor şi dificultatea misiunii antrenorilor. În acest sezon, noutatea este runda de knockouts! După etapa duelurilor, fiecare antrenor stabileşte, din echipa sa, grupuri de câte trei concurenţi care întră în runda de knockouts. Fiecare concurent cântă piesa pe care a pregătit-o, iar antrenorul va fi nevoit să aleagă un singur concurent din grupul de trei cu care merge mai departe către show-urile live.

Voce, emoţie, bucurie, spectacol, lacrimi, decizii dificile, decor impresionant, concurenţi determinaţi, cei mai buni antrenori şi un prezentator carismatic, în noul sezon Vocea României!

Pavel Bartoş, prezentatorul emisiunii-concurs "Vocea României".

Dragoş Bucurenci e gazda show-ului "Supravieţuitorul".

"Survivor", formatul care a schimbat televiziunea şi a lansat genul reality în lume, vine în România!

Din 12 septembrie, în fiecare luni şi marţi, de la 20:30, "Supravieţuitorul" se vede numai la Pro TV! 44 de zile în Filipine, 18 concurenţi, două triburi, un singur supravieţuitor!

image

În fiecare emisiune, Dragoş Bucurenci, prezentatorul show-ului, va aduce în casele tuturor românilor tensiunea, aventurile, strategiile şi alianţele pe care concurenţii le fac pe insulele din Filipine, în lupta pentru titlul de unicul supravieţuitor, în cel mai tare show de televiziune!

Dragoş Bucur, alături de colegii săi de la "Visuri la cheie".

Emoţia rămâne ingredientul principal al serilor de miercuri, de la 20:30, într-un nou sezon "Visuri la cheie", din 14 septembrie! D

upă două sezoane de succes, 15 case renovate, zeci de vieţi schimbate în bine şi mii de lacrimi de bucurie, un nou sezon Visuri la cheie revine cu un nou membru în echipă.

image

Alături de Dragoş Bucur, Adela Pârvu – designer de interior, Alina Vîlcu – arhitect şi Dragoş Isăcescu – peisagist, Omid Ghannadi, arhitect, vine să completeze echipa a cărei misiune este de a ajuta oamenii cu care viaţa a fost dură, aducând fericire în suflet şi în locuinţele lor. În această toamnă, sezonul trei aduce mai multe ediţii decât în sezoanele anterioare, familii speciale şi poveşti impresionante, case renovate complet, dar şi construite de la zero.

image

Serialul românesc "Las Fierbinţi" a ajuns la al zecelea sezon.

"Las Fierbinţi" deschide seara de comedie, din 15 septembrie!

După 9 sezoane de succes, cel cu numărul 10 revine cu situaţii şi mai amuzante, dar cu aceleaşi personaje simpatice şi umor de calitate. Totul e posibil în Las Fierbinţi, joia de la 20:30!

Seara de joi continuă cu aventurile celei mai noi echipe de fotbal din oraş, Atletico Textila! Noi întorsături de situaţie, fotbal amestecat cu... politică, planurile măreţe ale echipei din Liga a 4-a, dar şi un nou director tehnic al echipei.

image image

Inovaţia a fost şi va rămâne o prioritate pentru Ştirile Pro TV, iar după lansarea de acum un an a unui nou studio de ştiri, modern şi dotat cu tehnologie de ultimă generaţie, anul acesta am făcut un pas mai aproape către cei care ne urmăresc prin lansarea noii aplicaţii de mobil Ştirile Pro TV.

În această toamnă, Pro TV continuă să spună Bucuraţi-vă de fotbal!. Cele mai aşteptate campionate de fotbal vor fi transmise în direct de Pro TV: Europa League, Champions League şi Cupa României.

Filmul PRO aduce cele mai bune producţii din lumea cinema în fiecare sâmbătă, de la 20:30. Vom avea parte de premiere de succes, precum: A Good Day To Die Hard, 2 GUNS, After Earth, Transformers: Age Of Extinction, White House Down, Point Break sau Life of Pi.

Duminica, de la 20:30, blockbusterele pe care le poţi savura împreună cu întreaga familie vor aduce aventură, super eroi şi acţiune palpitantă în filme precum Pirates of the Carribean: On Stranger Tides, Thor, Guardians of the Galaxy, Hobbit 3.

"Jocuri de celebritate", un nou format Pro TV, cu Octavian Sterunilă, Mihai Bobonete şi Paul Ipate.

Surprizele nu se opresc aici! Din 14 septembrie, miercuri şi joi, de la 22:30, avem Jocuri de celebritate, modul perfect de a petrece serile cu multă distracţie!

"Jocuri de celebritate" este un late night game show, unde două echipe de celebrităţi, conduse de căpitanii Paul Ipate şi Octavian Strunilă, se confruntă în cele mai amuzante jocuri, sub bagheta lui Mihai Bobonete, gazda emisiunii!

image

Tot din seria noutăţilor face parte şi noul sezon "Master Chef", cu un juriu complet schimbat: Răzvan Exarhu, Samuel Le Torriellec şi Liviu Popescu.

Iar "Vocea României Junior" le va da ocazia şi copiilor să participe la cel mai tare concurs de voci din România.

"Vocea României Junior"Recente pe Ok! Magazine

birou PNG
Freelancer PNG
Casa PNG
masina PNG
Tipuri de cafea PNG
Angelina Jolie la Paris, Profimedia (5) jpg
implanturi dentare jpg
loredana groza JPG
Paris jpg
croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}