Problema neobişnuită de sănătate cu care s-a confruntat Oprah Winfrey. S-a speriat îngrozitor din cauza simptomelor urâte: ”Am căutat pe Google. Nu era de bine…”

30 martie, 2021
4 oprah winfrey intro jpg jpeg

Chiar şi cea mai influentă femeie din lume este paralizată de panică în faţa unei probleme de sănătate. Oprah Winfrey face legea în presă, dar ziua în care a descoperit că gâtul i s-a umflat brusc a fost una dintre cele mai negre din viaţa ei.

Este prima multi-miliardară de culoare din lume, cea mai influentă femeie de pe planetă (nr. conform Life), moderatoarea celui mai de succes show din istoria televiziunii americane şi e responsabilă de interviul galactic cu Meghan Markle şi Prinţul Harry. Pe scurt, Oprah Winfrey este o legendă. Dar una supusă legilor naturii. Un grăunte de nisip în mâna Naturii, ca noi ceilalţi. Căci Natura a decis într-o zi să-i facă o surpriză neplăcută jurnalistei, o surpriză care a speriat-o de moarte.

Oprah Winfrey
Oprah Winfrey

Oprah Winfrey a povestit cum o simplă dimineaţă de vineri s-a transformat într-un coşmar.

”Făceam ouă-ochiuri. Când m-am întors să iau sarea, am simţit o durere ascuţită în zona gâtului. Când m-am uitat în oglindă, gîtul părea un pic umflat. Până am terminat de gătit, era umflat de-a binelea, ca şi cum o guşă uriaşă apăruse din senin sub barba mea. Am căutat imediat pe Google. Nu era de bine… În următoarele patru ore m-am gândit la ce e mai rău”, a povestit vedeta de 66 de ani în revista pe care o conduce, ”O”.

Oprah Winfrey
Oprah Winfrey

Pe cât de spectaculoase au fost simptomele, pe atât de uşor de rezolvat a fost cauza. Doctorul i-a explicat că pur şi simplu avea glandele salivare blocate, sfătuind-o să bea multă apă şi să sugă sucul de la mai multe lămâi pentru a debloca problema. 

Sperietura a fost, însă, una zdravănă, mai ales că Oprah are o sănătate de fier şi e celebră pentru faptul că nu a anulat niciodată o întâlnire sau un interviu, oricât de rău s-ar fi simţit. 

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png