Problema pe care Regele Charles trebuie să o rezolve! Îi vizează pe George, Charlotte și Louis

16 mai, 2023

La o săptămână de la încoronare, Regele Charles își face deja planuri pentru viitorul familiei regale.

Familia Regala la balconul regal alaturi de Regele Charles si Regina Camilla   profimedia 0774209436 jpg

Regele Charles are o "problemă", care îi include pe George, Charlotte și Louis, pe care trebuie să o "rezolve", susține cu tărie un comentator regal. Richard Fitzwilliams a remarcat că portretele oficiale ale Familiei Regale publicate după încoronare arată „natura îmbătrânită” a membrilor.

El consideră că planul pe care l-a avut Regele Charles pentru o monarhie redusă se confruntă cu un obstacol major deoarece membrii au o vârstă înaintată. Așadar, cine va îndeplini toate îndatoririle regale?

El a declarat pentru GB News: „Cred că una dintre probleme, și acesta este un lucru cu care Regele Charles va trebui să se confrunte, așa cum am văzut în primul set de fotografii publicate după weekendul de mare succes al încoronării, au fost 12 membri ai familiei regale care lucrează, dintre care doar patru aveau sub 70 de ani. Așa că acest lucru ridică problema”, notează express.co.uk

Fitzwilliams a subliniat că va trece mai mult de un deceniu până când George, Charlotte și Louis vor putea să facă un pas înainte. Acest lucru lasă gol în planurile pe care le are Regele Charles. 

El a adăugat: „Bineînțeles că George, Charlotte și Louis au jucat un rol de un fel sau altul în diferitele zile din timpul weekendului încoronării", a spus el. „Vreau să spun că a fost minunat să îl văd pe George ca paj de onoare, dar, evident, va trece mult timp până când oricare dintre ei va putea participa activ la angajamentele regale.

Iar acest lucru înseamnă că, în primul rând, membrii familiei de Wales sunt viitorul monarhiei, nu există absolut nicio îndoială în această privință. Dar, în al doilea rând, cine va prelua toate aceste sute de patronaje care sunt în acest moment vacante?".

Această constatare vine după ce Prințesa Anne, sora Regelui Charles, a declarat pentru postul canadian CBC News că îi este greu să își imagineze cum va putea ea, în vârstă de 72 de ani, să își asume mai multă muncă. Ea a spus: „Cred că "slăbirea" monarhiei a fost spusă într-o zi în care erau mai mulți oameni în jur pentru a face ca acest comentariu să pară justificat”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG