Problema pe care Regele Charles trebuie să o rezolve! Îi vizează pe George, Charlotte și Louis

16 mai, 2023

La o săptămână de la încoronare, Regele Charles își face deja planuri pentru viitorul familiei regale.

Familia Regala la balconul regal alaturi de Regele Charles si Regina Camilla   profimedia 0774209436 jpg

Regele Charles are o "problemă", care îi include pe George, Charlotte și Louis, pe care trebuie să o "rezolve", susține cu tărie un comentator regal. Richard Fitzwilliams a remarcat că portretele oficiale ale Familiei Regale publicate după încoronare arată „natura îmbătrânită” a membrilor.

El consideră că planul pe care l-a avut Regele Charles pentru o monarhie redusă se confruntă cu un obstacol major deoarece membrii au o vârstă înaintată. Așadar, cine va îndeplini toate îndatoririle regale?

El a declarat pentru GB News: „Cred că una dintre probleme, și acesta este un lucru cu care Regele Charles va trebui să se confrunte, așa cum am văzut în primul set de fotografii publicate după weekendul de mare succes al încoronării, au fost 12 membri ai familiei regale care lucrează, dintre care doar patru aveau sub 70 de ani. Așa că acest lucru ridică problema”, notează express.co.uk

Fitzwilliams a subliniat că va trece mai mult de un deceniu până când George, Charlotte și Louis vor putea să facă un pas înainte. Acest lucru lasă gol în planurile pe care le are Regele Charles. 

El a adăugat: „Bineînțeles că George, Charlotte și Louis au jucat un rol de un fel sau altul în diferitele zile din timpul weekendului încoronării", a spus el. „Vreau să spun că a fost minunat să îl văd pe George ca paj de onoare, dar, evident, va trece mult timp până când oricare dintre ei va putea participa activ la angajamentele regale.

Iar acest lucru înseamnă că, în primul rând, membrii familiei de Wales sunt viitorul monarhiei, nu există absolut nicio îndoială în această privință. Dar, în al doilea rând, cine va prelua toate aceste sute de patronaje care sunt în acest moment vacante?".

Această constatare vine după ce Prințesa Anne, sora Regelui Charles, a declarat pentru postul canadian CBC News că îi este greu să își imagineze cum va putea ea, în vârstă de 72 de ani, să își asume mai multă muncă. Ea a spus: „Cred că "slăbirea" monarhiei a fost spusă într-o zi în care erau mai mulți oameni în jur pentru a face ca acest comentariu să pară justificat”.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg
Lily Rose Depp, The Weeknd și Sam Levinson, Foto Getty (3) jpg
Ce fel de parteneri cauți pentru afacerea ta  Iată cum identifici cei mai buni furnizori și clienți jpeg
Jeff Bezos și Lauren Sanchez s au logodit, Foto Profimedia (1) jpg
BEBE REXHA png
GNR Poster (cu opening act) Portrait jpeg
WhatsApp Image 2023 05 17 at 13 28 32 jpeg