Probleme pentru musicalul neautorizat care s-a inspirat din serialul de succes „Bridgerton”

4 august, 2022
Bridgerton jpg

„The Unofficial Bridgerton Musical” a jucat cu casa închisă, iar la doar trei zile de la reprezentația organizată la Kennedy Center din capitala Statelor Unite, compania Netflix Inc. le-a dat în judecată vineri pe creatoarele producției artistice.

Se invocă încălcarea drepturilor de autor și reclama pe platformele sociale folosindu-se necuvenit de imaginea consacrată a serialului de succes ce a rulat două sezoane, în timp ce al treilea sezon este în lucru.

Plângerea a fost depusă împotriva lui Abigail Barlow şi Emily Bear la Tribunalul Federal din Washington. Apărătorii celor două acuzate încă nu s-au pronunțat în vreun fel.

Serialul „Bridgerton”, lansat pe 25 decembrie 2020 şi inspirat din romanele de dragoste publicate de scriitoarea Julia Quinn, a atras 82 de milioane de spectatori în primele patru săptămâni de difuzare pe Netflix a primului său sezon, stabilind un record de audienţă la acea vreme. Serialul a continuat apoi cu cel de-al doilea sezon, difuzat în 2022, precum şi cu un serial de tip spin-off şi un eveniment-live, „The Queen's Ball”, găzduit în şase oraşe.

Platforma de streaming a precizat că le-a avertizat pe cele două acuzate în repetate rânduri şi le-a cerut să se oprească, însă ele şi-au continuat planurile ce vizau lansarea unui album, intitulat „The Unofficial Bridgerton Musical”, care a câştigat între timp un premiu Grammy, şi a unei producţii teatrale de tip musical.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg