Programul de ingrijire anti-rid ISOFILL

6 decembrie, 2012
isofill range backpdt 001 ld gif

Laboratoarele Uriage Franta au elaborat un complex exclusiv brevetat care imbina cu succes expertiza sa dermatologica consacrata si cercetarea avansata

Laboratoarele Uriage Franta au elaborat un complex exclusiv brevetat care imbina cu succes expertiza sa dermatologica consacrata si cercetarea avansata pentru un echilibru perfect intre eficacitate si siguranta. Brevetul este rezultatul unei cercetari de 5 ani si va ajunge in Romania la numai cate luni de la lansarea sa in Franta. Brevetul mondial relanseaza sinteza naturala de acid hialuronic si collagen, reface capitalul de acid hialuronic si reactiveaza puterea anti-oxidanta a celulelor.

Complexul bio-activ brevetat URIAGE este unic prin efectul de durata asupra corectarii ridurilor, datorat moleculei integrale de acid hialuronic pe care o contine: precursorul de acid hialuronic relanseaza sinteza de acid hialuronic si colagen, anti-hialuronidaza impiedica actiunea enzimei hialuronidaza care modifica sau distruge acidul hialuronic, fibrele de collagen si proteinele din structura pielii, Apa Termala Uriage, prin proprietatile ei unice, reactiveaza puterea anti-oxidanta a celulelor si are actiune anti-radicalara.

Ca intotdeauna, Uriage acorda o atentie deosebita texturii produselor sale. Pentru fiecare dintre ele Uriage se reinventeaza si inoveaza pentru a oferi formule galenice inimitabile si eficace tuturor tipurilor de piele, inclusiv celor sensibile, texturi ultra rafinate, delicate si sensuale.

image

Programul de ingrijire anti-rid ISOFILLreface structura pielii si corecteaza durabil ridurile cu rezultate demonstrate clinic (Studiu sub control dermatologic – auto-evaluare pe 25 de femei).

ISOFILL SER INTENSIV 30ml– de 2 ori mai concentrat in principii active, fara parabeni, parfum delicat, textura fluida subtil pudrata, non grasa si non colanta se absoarbe instantaneu si actioneaza.

Indicat pentru toate tipurile de ten, cu rezultate vizibile dupa cateva zile, demonstrate sub control dermatologic: riduri – 29%, stralucire +29%, tonicitate +20%.

Prelungeste si intensifica efectul interventiilor estetice antirid la 97-98%(dintre subiectii studiului sub control dermatologic - auto-evaluare pe 63 de persoane), cu 100% toleranta.

Se aplica dimineatasi/sau seara inainte de crema. Se poate folosi singur in cazul tenului normal/mixt.

Prêt recomandat : 135RON

ISOFILL FOCUS RIDES CRÈME 50ml (ten normal /mixt)– gel-crema cu parfum delicat, fara parabeni, non grasa si imbogatita cu pudre evanescente pentru o dubla performanta: eficacitate durabila si placere senzuala.

Eficacitate vizibila anti-rid dupa 4 saptamani, demonstrate sub control dermatologic : piele restructurata 79%, pori redefiniti 79%

Prêt recomandat : 115RON

ISOFILL FOCUS RIDES CRÈME RICHE 50ml (ten uscat) – crema onctuoasa, non grasa, textura inedita prin finete si subtilitate, fara parabeni, imbogatita cu unt de karite si uleiuri filmogene, delicat parfumata, aduce pielii uscate o senzatie imediata de confort si ii permite sa isi recapete supletea si stralucirea.

Eficacitate vizibila anti-rid dupa 4 saptamani, demostrate sub control dermatologic : piele confortabila 100%, piele netezita 89%

Se aplica dimineata si/sau seara, cu/fara aplicarea anterioara a ISOFILL SER INTENSIV 30ml.

Prêt recomandat : 115RON

ISOFILL CONTUR DE OCHI 15ml (toate tipurile de ten) – crema fina, fara parabeni, fara parfum, are o scurta faza grasa, care se adapteaza instantaneu zonei delicate a ochilor, constituie baza de machiaj.

Diminueaza semnificativ ridurile (laba gastei) in 2 luni – 38%, excelenta toleranta testata sub control oftalmologic 100%.

Se aplica dimineatasi/sau seara, masand ridurile si ridulele din jurul ochilor.

Prêt recomandat : 105RON

Gama ISOFILL este disponibila exclusiv in farmacii : CENTROFARM, HELP NET, SENSIBLU, DONA, farmacii independente si on-line.

*proprietatile Apei termale sunt dovedite prin mutiple studii clinice in vitro, ex vivo.

mai multe detalii despre produse si oferte speciale gasiti pe : http://www.facebook.com/pages/Uriage-Romania/109844899162530Recente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png