Programul educațional SMASHED a fost lansat în România

28 aprilie, 2023

Peste 2.000 de elevi vor învăța să facă alegeri responsabile în ceea ce privește alcoolul, prin experiențe teatrale captivante.

Stefan Zamfirov, Diageo Country Manager, Romånia, Croația, Slovenia, Cipru, Republica Moldova, Ungaria jpg

SMASHED Live este o inițiativă unică și mult-premiată, care folosește experiența teatrală pentru a le oferi elevilor cunoștințele și încrederea necesare pentru a face alegeri responsabile în ceea ce privește alcoolul.

În timpul spectacolelor, jucate de actori de improvizație, elevii pot explora teme precum cauzele sociale și emoționale ale abuzului de alcool, impactul acestuia asupra vieților tinerilor, influența socială, procesul de luare a deciziilor și modul în care pot căuta ajutor pentru ei înșiși și pentru alții. În cadrul evenimentului de lansare a avut loc o reprezentație artistică.

Lansarea programului SMASHED in Romania Reprezentatie artistica 3 jpg

Programul a fost creat de Collingwood Learning, o organizație cu sediul în Marea Britanie, specializată în crearea de experiențe educaționale prin teatru pentru a preveni abuzul de alcool. Inițiativa este susținută de Diageo, lider mondial în domeniul băuturilor alcoolice, care se dedică promovării consumului responsabil de alcool, precum și combaterii consumului de alcool la minori și a șofatului sub influența băuturilor alcoolice, prin intermediul unor programe educaționale extinse.

Lansarea programului SMASHED in Romania Reprezentatie artistica 2 jpg

„SMASHED face parte din angajamentul pe termen lung asumat de Diageo față de educație și responsabilitate socială și a devenit un proiect de referință în primul rând datorită rezultatelor sale uimitoare. Datele din sondaje arată că 93% dintre respondenți au confirmat schimbarea atitudinii privind pericolele consumului de alcool de către minori în urma participării la un program educațional susținut de Diageo. Iată o veste excelentă, deoarece demonstrează impactul extraordinar al acestui program și faptul că educația rămâne singura modalitate de a obține o atitudine sănătoasă pe termen lung față de alcool în rândul tinerilor. Suntem convinși că SMASHED va fi o experiență foarte utilă pentru populația tânără din România, ajutând-o să facă alegeri corecte în ceea ce privește alcoolul”, a declarat Ștefan ZAMFIROV, Diageo Country Manager România, Croația, Slovenia, Cipru, Republica Moldova, Ungaria.

Programul SMASHED s-a extins de-a lungul anilor ajungând să fie prezent în anul 2022 în 26 de țări de pe șase continente, cu un public de 1,8 milioane de elevi.  Numai în 2022, a educat 607.374 de elevi în 15 țări.



Recente pe Ok! Magazine

+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg