Provocarea vieții lor! Andreea Raicu și Mirela Retegan s-au aruncat îmbrăcate în lac!

11 iulie, 2023

Weekend activ pentru cele două vedete, care și-au propus să accepte toate provocările la distracție din munți, inclusiv o baie neașteptată, care le-a făcut să-și depășească limitele.

Mirela Retegan si Andreea Raicu, weekend cu bicicleta pe munte, s au aruncat imbracate in lac   Instagram (11) jpg

Tocmai ce-am văzut-o pe Andreea Raicu sărbătorind, în stilu-i elegant, primul an de existență al brandului său vestimentar, Amalin, alături de lumea bună din showbiz, că-n următoarea imagine am văzut-o în echipament sportiv, luând în piept munții. Și asta nu doar pentru un set de fotografii instagramabile!

Și, ce-i drept, n-am văzut-o până acum pe Andreea Raicu cu casca de biciclist ori străduindu-se să cucerească vreun vârf montan. Ei bine, weekendul trecut, vedeta le-a făcut pe amândouă și chiar mai mult decât atât! S-a bucurat de compania prietenilor într-un mediu nou, foarte activ, s-a încărcat cu energie din natură, a făcut yoga în aer liber, a înotat în piscina unei pensiuni rurale, a ascultat jazz la Festivalul de la Gărâna și a făcut o ”escală” și la Timișoara, orașul natal al prietenului său, Virgil Ianțu. Și, într-un impuls de moment, a sărit și îmbrăcată într-un lac!

Complici la acest weekend memorabil i-au fost Mirela Retegan - care ne uimește nu doar cu energia sa debordantă, ci și cu noua ei siluetă, Paula Herlo și Virgil Ianțu, mai-sus numit, alături de alți câțiva prieteni apropiați.

”Ce îmi aduce bucurie?✨Oamenii din viața mea, oamenii cu care am conexiune, cu care pot să râd, să vorbesc orice, să mă prostesc, să mă vait, să mănânc orice, să dansez, să cant… să fac orice simt… și ce n-am mai făcut niciodată…și să le spun că mor de frică să sar în apă și ei să aibă răbdare cu mine și să ne aruncăm îmbrăcați în lac🤣 Doamne, dar ce frică mi-a fost! Mulțumesc, Mirela și Grațian! Nu săream făra voi🙃”, a notat Andreea Raicu pe Instagram, alături de câteva instantanee din weekendul său nebunesc - pe care le-a explicat într-o altă postare.

La rândul său, Mirela Retegan a recunoscut că și-a depășit o limită. ”Să nu dați voie NIMĂNUI, NICIODATĂ, să vă spună că nu puteți! Puteți! Tot ce vreți cu adevărat! Sunt recunoscătoare pentru această zi, pentru toți oamenii din ea, pentru toate întâmplările și pentru toate încercările. Mi-am întins limitele și mi-am acceptat slăbiciunile. Am dominat o bicicletă (prima electrică din viața mea) pe teren plin de gropi și noroi, dar nu mi-am putut stăpâni o criză de plâns legată de ceva ce nu depinde doar de voința mea - ci și de dorința altora de-a mă lăsa să fac. Între agonie și extaz, am făcut prima baie în Lacul Văliug, unde am sărit îmbrăcată, alături de prietenii mei. În viață câștigăm și învățăm. Astăzi le-am făcut pe amândouă!”.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Colecția Oltre jpg
Charlotte Holmes, captură Youtube png
Iuliana Tudor foto PR jpg
1  prima poza jfif
V2 (1) png
Cafea cu lapte jpg
okmagazine ro (3) jpg
Cu OK! în Qatar jpg
Sfanta Cuvioasa Parascheva PNG
Bucharest Fashion Week jpg
KV InStore 1000x600px jpg
Top 3 moduri prin care po i atrage aten ia atunci când ie i în public jpg
Disney   1024 x 768 px jpg
untold 2024 FOTO FESTIVALUL UNTOLD jpg
masca metal detox  jpg
Pentru ce să optezi încălzire centrală prin calorifere sau prin sistem pentru pardoseală jpg
okmagazine ro (3) jpg
Nicu Bocancea Poarta catre viitor Belgia 10 jpg