Radhu, din top Latin Billboard, lansează versiunea românească a melodiei „Sunt Călător”

15 iulie, 2024

Radhu, artistul latino de origine română, ne încântă din nou cu o piesă care vibrează în inimile noastre și ne poartă într-o călătorie a sufletului: „Sunt Călător”.

Radhu cu dansatoare jpg

Este hitul verii, un manifest al curajului de a ne asculta inima și de a privi cu încredere noile drumuri ce ne așteaptă. Melodia este compusă de Alin Radu și produsă în Argentina de Luis Perrusi și Jonathan Olivi, împreună cu Tony Cortez, orchestratorul inegalabilei Gloria Estefan. „Sunt călător” se bucură acum și de o versiune și un videoclip în limba română!

Albumul „Radhu – Puro Amor” i-a adus artistului recunoaștere la nivel internațional încă din 2020 și un loc în clasamentul Latin Billboard, alături de unele dintre cele mai mari nume din muzica latino-americană, precum Maluma sau Shakira. Cu influențe variate de salsa, cumbia și plena, Radhu reușește să aducă un sunet unic și autentic în muzica sa, captivând audiențele din întreaga lume.

Colaborările sale de succes cu artiști de talie mondială, Laura Zapata – sora superstarului Thalia – și trupa Rafaga fiind doar câteva exemple, demonstrează versatilitatea și talentul său remarcabil în industria muzicală. Noua lansare vine la scurt timp după turneul desfășurat în Mexic, unde Radhu s-a bucurat de o experiență memorabilă alături de mari nume din lumea muzicii latino, consolidându-și reputația de „Rege al muzicii tropicale din România” (așa cum a fost numit în presa din America Latină).

Videoclipul piesei „Sunt Călător” a fost regizat de celebrul Dan Petcan, ale cărui creații au fascinat deja starurile autohtone, și surprinde frumusețea peisajelor românești. Radhu mărturisește că lucrul cu Dan a fost un vis împlinit și că rezultatul final este pe măsura așteptărilor sale. Cântărețul îndeamnă publicul românesc să descopere și să aprecieze vizunea artistică a lui Dan Petcan, subliniind importanța promovării talentului autohton la nivel internațional. Clipul are și versiune cântată în spaniolă și se difuzează internațional.

Cu o viață plină de momente memorabile și reușite remarcabile, Radhu ne încântă cu melodiile sale pline de pasiune și emoție, aducând bucurie și culoare în inimile ascultătorilor săi. „Sunt Călător” este doar începutul unei călătorii muzicale fascinante, iar Radhu pregătește surprize inedite pentru fanii săi din întreaga lume. Așadar, haideți să fim alături de Radhu în călătoria sa muzicală și să ne lăsăm purtați de ritmurile sale incendiare!

Radhu explică succesul din Latin Billboard: „Am reușit această performanță datorită creativității și originalității proiectului muzical, o fuziune de ritmuri latino-americane precum salsa, cumbia, plena, candombe și multe altele. Colaborările cu Tony Cortez și Luis Perrusi au fost esențiale, aducând un sunet unic și autentic”.

Mexicul a reprezentat pentru Radhu o rampă de lansare esențială. A colaborat cu El Internacional Mariachi, grupul care a acompanat-o și pe Thalia, dar și cu vedete internaționale precum Laura Zapata, celebra actriță de telenovele și cântăreață de folclor mexican, sau Patricia Reyes Spindola – care este și producătoare și actriță de telenovele, cunoscută și pentru rolurile sale în producții de la Hollywood, așa cum este „Frida” (2002).



Recente pe Ok! Magazine

1 Perfection (VILLA BASTIDES) 0388 E (1) png
Singurele sucuri nutritive de care ai nevoie bune si pentru cei mici   iata care sunt! jpg
Relokat no brand photo jpg
avanpremiera filmului Ca fetele cu Maia Morgenstern si Adriana Trandafir (7) jpg
Ficatul gras  Factori de risc si metode de preventie jpg
Legatura dintre magneziu si tensiunea arteriala jpg
Anna Netrebko jpeg
4 jpg
Cornel Palade in Transilvanian Ninja 2 jpg
okmagazine ro Cum să ne bucurăm rapid de o dantură completă, frumoasă   nală  png
+ organizare majorat jpg
trusa prim ajutor munte 2272666261 jpg
Eva Pavel png
balonare excesiva afla cum sa identifici cauzele i sa i i imbunata e ti calitatea vie ii jpg
okmagazine ro (3) jpg
pexels cottonbro 6670571 jpg
Iuliana Tudor PR jpg
Top 5 branduri de cosmetice special create pentru piele sensibilă și delicată jpg