Radu Vâlcan va prezenta, din nou, Insula iubirii. Primele declaraţii

28 iulie, 2021
5 radu12 jpg jpeg

Insula Iubirii, paradisul în care concurenţii pot afla cu adevărat cine sunt, se pregăteşte să întâmpine noi cupluri curajoase şi dornice să trăiască experienţa vieţii lor!

Cupluri care nu îşi văd viaţa altfel decât împreună, dar şi tineri dornici de distracţie şi cu putere de seducţie, care nu sunt încă într-o relaţie, sunt aşteptaţi să se înscrie pentru cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, la Antena 1.

Radu Vâlcan, gazda emisiunii Insula Iubirii, la Antena 1, este şi el nerăbdător să întâmpine noi cupluri într-o locaţie de vis, complet necunoscută celor de acasă. Iar din experienţa celor cinci sezoane, Radu Vâlcan îi îndeamnă pe cei care se vor înscrie la casting să ia tot ce e mai bun din această experienţă pentru a reuşi să afle adevărul despre ei şi relaţia lor. ”Din experienţa de până acum, cred că Insula Iubirii este un exerciţiu bun pentru a învăţa să ştii să îl asculţi pe cel de lângă tine pentru a înţelege mai bine problemele cu care se confruntă şi ca să poţi să îi oferi sprijinul pe care îl caută pentru a depăşi un impas. Aşa că sunt nerăbdător să întâlnesc cuplurile din cel de-al şaselea sezon care chiar îşi doresc să afle cine sunt cu adevărat”, spune Radu Vâlcan.Recente pe Ok! Magazine

teo89 jpg
untold3 jpg
Julia Fox black (6) jpg
cezzar91 jpg
scarla3 webp
ceas jpg
cornelia73 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG
alessia raiciu jpg
piele8 jpg
briana8 jpg
katie1 jpg
Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma (9) jpg
Gina Pistol 2 jpg
angelina jolie profimedia 0714246197 jpg