Ramona Bădescu, despre relaţia cu Alain Delon: "Am fost sedusă şi abandonată"

8 noiembrie, 2021
2 ramona17 jpg jpeg

A visat de mică la Alain Delon, dar atunci când l-a întâlnit nu s-a materializat nimic. Ramona Băădescu a făcut publice câteva amănunte mai puţin ştiute din viaţa ei.

„Am fost sedusă şi abandonată, cum se zice. Nu, eram atât de emoţionată când l-am văzut pe Alain Delon la Veneţia. Dimineaţa, când mă fardam, eram la machiaj, a deschis uşa şi a spus: „Bonjour, Ramona!”.

M-am uitat în jur, eu eram Ramona. Eram aşa de uimită că îmi ştia numele. Nu a vrut să meargă să mănânce la restaurant, a rămas cu noi, cu echipa. A fost foarte friendly, foarte modest. Mă uitam la el ca la un vis. Dormeam cu fotografiile lui sub pernă când eram mică. Din păcate nu a fost nicio iubire între noi. Să fiu sinceră, mi-aş fi dorit, pentru că îmi plăcea foarte mult.

Nu cu toţii bărbaţii pe care i-am plăcut am avut o iubire şi nu de toţi bărbaţii pe care i-am cunoscut m-am îndrăgostit. Mie îmi plac lucrurile dificile, îmi place ca bărbatul pe care îl am în faţă să nu mă bage în seamă. Nu suport bărbaţii care vin la mine şi care îşi spun iubirea pentru mine şi care sunt emoţionaţi că mă văd. În momentul ăla au pierdut.

Mi-a plăcut cel mai mult de Jack Nicholson. Când m-a privit, m-am topit”, a spus Ramona Bădescu la Kanal D.Recente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg