Ramona B─âdescu face muzica ÔÇ×Jumi-JumaÔÇť

18 iunie, 2010
coperta Ramona jpeg

Ramona B─âdesscu a f─âcut echip─â cu trupa Millenium de la Chi┼čin─âu, dar ┼či cu napoletanul Gigi Finizio pentru o colec┼úie de melodii intitulat─â ÔÇ×Jumi-JumaÔÇť. Albumul a fost lansat la Bucure┼čti, pe pe 25 mai, la restaurantul L'Isoletta din Her─âstr─âu, dar ┼či ├«n Italia, la Prim─âria din Roma, unde rom├ónca e consilier pe probleme de integrare a rom├ónilor.

Vedeta ┼či-a lansat un album cu c├óntece ├«n limba rom├ón─â ┼či ├«n italian─â

Ramona B─âdesscu a f─âcut echip─â cu trupa Millenium de la Chi┼čin─âu, dar ┼či cu napoletanul Gigi Finizio pentru o colec┼úie de melodii intitulat─â ÔÇ×Jumi-JumaÔÇť. Albumul a fost lansat la Bucure┼čti, pe pe 25 mai, la restaurantul L'Isoletta din Her─âstr─âu, dar ┼či ├«n Italia, la Prim─âria din Roma, unde rom├ónca e consilier pe probleme de integrare a rom├ónilor. La ambele evenimente, Ramona a fost acompaniat─â la pian de Gigi Finizio ┼či a c├óntat dou─â piese de pe album, una rom├óneasc─â ┼či alta napoletan─â, respectiv ÔÇ×Sanie cu zurg─âl─âiÔÇť ┼či ÔÇ×Resta con meÔÇť.

image

ÔÇ×Cu acest disc, am ├«ncercat s─â demonstrez c─â dac─â cuvintele se schimb─â, muzica este interna┼úional─â, iar muzicalitatea italian─â se aseam─ân─â cu cea rom├óneasc─â. Cultura ne une┼čte ┼či ├«ncepem astfel s─â cunoa┼čtem tradi┼úiile ambelor ┼ú─âriÔÇŽÔÇť, spune Ramona despre albumul s─âu, pe care l-a dedicat p─ârin┼úilor s─âi, prezen┼úi ┼či ei la lansare.

image

foto: arhiva personal─âRecente pe Ok! Magazine

ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
FotoJet (29) jpg
Maia Morgenstern
okmagazine pexels cottonbro 7191393 jpg
jocuri noroc reddit jpg
FotoJet (26) jpg