Ramona Bădescu şi Bianca Brad au vorbit despre cum au grijă de trupul şi… sufletul lor

22 decembrie, 2021
1 badescu jpg jpeg

Ramona Bădescu şi Bianca Brad au fost două prezenţe fresh la deschiderea celei mai noi clinici medicale din Bucureşti, Ambasador Med, bazată pe o relaţie mult mai umană între medic şi pacient.

Ramona Bădescu se află de câteva luni în România, împreună cu fiul ei, Ignazio, în vârstă de doi ani şi jumătate. Vedeta a mărturisit în cadrul evenimentul că, după mulţi ani, va petrece Crăciunul în ţară natală şi se va bucura împreună cu fiul ei şi mama sa de magia şi spiritul Sărbătorilor de iarnă, căci nicăieri nu-i ca acasă. Încântată de faptul că a descoperit o clinică de beauty în apropierea casei sale, Ramona Bădescu abia aşteaptă să experimenteze şedinţele de masaj cu bambus şi de relaxare.

Bianca Brad, la rândul său, spune că a căutat dintotdeauna o echipă de medici care să le dea speranţă pacienţilor şi să rezoneze cu ei.

“Este foarte important ca pacient să te simţi înţeles şi să poţi să apelezi la un medic care are cunoştinţe şi care este uman. Nu toţi sunt aşa! Sunt şi medici care au ales să se protejeze şi de aceea pun un zid între ei şi pacienţi. Este foarte importantă relaţia de încredere între pacient şi medic. Îţi dă putere, curaj, speranţă. Am simţit că trebuie să fac ceva pentru mamele de aici, cum am fost eu tratată în Germania. Cu acea empatie, cu acea compasiune care, din păcate, nu se predă la şcoală. Eu aş face în şcoli şi chiar şi în facultăţi cursuri de psihologie pe traumă la copii şi despre compasiune şi empatie. Eu aş face cursurile astea! Sufletul contează extraordinar de mult. Trebuie să ai putere să suporţi greul tratamentelor, care nu sunt uşoare. Sunt cazuri în care, deşi au fost foarte-foarte jos, prin faptul că au avut credinţă şi prin faptul că au fost înconjuraţi cu iubire şi au primit îmbrăţişări, care sunt vindecătoare, şi se ştie, pot avea într-adevăr efect vindecător, terapeutic pentru pacienţi şi noi spre asta ar trebui să ne îndreptăm. Să nu aşteptăm să facă statul, să nu aşteptăm să se dea legi. Gândul este energie şi nu trebuie să gândim deloc negativ!”



Recente pe Ok! Magazine

Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg
okmagazine ro jpeg
Avocat Mai 3 jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Margareta jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg