Ramona Bădescu şi Bianca Brad au vorbit despre cum au grijă de trupul şi… sufletul lor

22 decembrie, 2021
1 badescu jpg jpeg

Ramona Bădescu şi Bianca Brad au fost două prezenţe fresh la deschiderea celei mai noi clinici medicale din Bucureşti, Ambasador Med, bazată pe o relaţie mult mai umană între medic şi pacient.

Ramona Bădescu se află de câteva luni în România, împreună cu fiul ei, Ignazio, în vârstă de doi ani şi jumătate. Vedeta a mărturisit în cadrul evenimentul că, după mulţi ani, va petrece Crăciunul în ţară natală şi se va bucura împreună cu fiul ei şi mama sa de magia şi spiritul Sărbătorilor de iarnă, căci nicăieri nu-i ca acasă. Încântată de faptul că a descoperit o clinică de beauty în apropierea casei sale, Ramona Bădescu abia aşteaptă să experimenteze şedinţele de masaj cu bambus şi de relaxare.

Bianca Brad, la rândul său, spune că a căutat dintotdeauna o echipă de medici care să le dea speranţă pacienţilor şi să rezoneze cu ei.

stanga
dreapta
2 bianca brad jpg jpeg
4 dsc 3523 jpg jpeg
5 ramona badescu insarcinata foto iwan006 1 jpg jpeg
1 badescu jpg jpeg

“Este foarte important ca pacient să te simţi înţeles şi să poţi să apelezi la un medic care are cunoştinţe şi care este uman. Nu toţi sunt aşa! Sunt şi medici care au ales să se protejeze şi de aceea pun un zid între ei şi pacienţi. Este foarte importantă relaţia de încredere între pacient şi medic. Îţi dă putere, curaj, speranţă. Am simţit că trebuie să fac ceva pentru mamele de aici, cum am fost eu tratată în Germania. Cu acea empatie, cu acea compasiune care, din păcate, nu se predă la şcoală. Eu aş face în şcoli şi chiar şi în facultăţi cursuri de psihologie pe traumă la copii şi despre compasiune şi empatie. Eu aş face cursurile astea! Sufletul contează extraordinar de mult. Trebuie să ai putere să suporţi greul tratamentelor, care nu sunt uşoare. Sunt cazuri în care, deşi au fost foarte-foarte jos, prin faptul că au avut credinţă şi prin faptul că au fost înconjuraţi cu iubire şi au primit îmbrăţişări, care sunt vindecătoare, şi se ştie, pot avea într-adevăr efect vindecător, terapeutic pentru pacienţi şi noi spre asta ar trebui să ne îndreptăm. Să nu aşteptăm să facă statul, să nu aşteptăm să se dea legi. Gândul este energie şi nu trebuie să gândim deloc negativ!”Recente pe Ok! Magazine

amber14 jpg
pat111 jpg
Alexia Eram (3) jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
badea7 jpg
oțiliiii PNG
Roxana Hulpe jpg
maria50 jpg
Nașul jpg
Lindsay Lohan (2) png
Marilyn Monroe Getty jpg
okmagazine n b cIbBEIhSnLY unsplash jpg
Bridgerton jpg
ian1 jpg
justin9 jpg
sha15 jpg