Război făţiş între Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin la "Uite cine dansează!"

7 martie, 2017
Mihaela Radulescu si Andreea Marin intepaturi la Uite cine danseaza jpeg

Se iau două dive cu trecut comun şi se pun în acelaşi platou de televiziune, ca protagoniste unei emisiuni în direct. Efectul de show este garantat!

image

Oricât de mult au vrut să arate că au lăsat trecutul în urmă, ca foste rivale în televiziune, dar şi în viaţă, ca foste soţii ale lui Ştefan Bănică Jr., Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin şi-au scos armele în direct. La propriu!

Astfel, telespectatorii au avut parte de un meci în direct, încă de la prima ediţie a concursului de dans "Uite cine dansează!", în care Mihaela Rădulescu are rol de gazdă, iar Andreea Marin este în postura de jurat.

Încă de la debutul emisiunii, în timp ce îi prezenta publicului pe membrii juriului, Mihaela Rădulescu a avut o primă săgeată către rivala ei: „Iată o situaţie pe care trebuie să o depăşim în fiecare luni de acum încolo, Andreea, bine ai venit!”.

După dansul primei perechi, Mihaela i s-a adresat Andreei pe un ton nu tocmai prietenos: „Andreea, iar revin la tine, pentru că chiar trebuie să vorbim şi asta o să facem în continuare. Glumesc!”.

Prezentatoarea show-ului i-a administra o nouă înţepătură juratei după dansul Oanei Zăvoranu: „Zâna cea bună, sau rea, să vedem!”. Iar pentru că Andreea s-a declarat cunoscătoare în ale dansului, Mihaela a numit-o „profesionistul”. „Nu sunt profesionist”, a răspuns „Zâna”, iar Răduleasca a ripostat: „Mai devreme ai zis că eşti profesionist”.

image

Tensiunea dintre cele două a atins cote maxime după dansul lui Sandu Lungu cu Raluca Netca, când Andreea s-a ridicat în picioare pentru a comenta momentul, însă pentru că nu era timpul potrivit iar emisiunea era în întârziere, Răduleasca a pus-o imediat la locul ei: „Stai jos, că nu era momentul tău, stai jos că era momentul lui Florin! Andreea, aici eu sunt şeful!”. Iar „Zâna” nu s-a mai putut abţine să riposteze: „Aşa te las eu să crezi!”.

Dar apogeul a fost atins după dansul Ronei Hartner, când Mihaela Răduleascu a luat pistolul din recuzita Roneia şi l-a îndreptat spre Andreea Marin, moment în care aceasta a răspuns, ironică: „Bună glumă, bună, bună, bună. Râdeţi, vă rog!”.

image

După tirul de replici cărora le-a ţinut piept cu eleganţă, Andreea Marin a revenit în această dimineaţă cu un mesaj subliminal.

image

Acum, că prima "rundă" s-a încheiat, rămâne de văzut cum va continua meciul divelor în ringul de la Pro TV.Recente pe Ok! Magazine

Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg
vestimentatie jpg
carmen1edit jpg
lora32 jpg
parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg