Războiul din trupa Rolling Stones

1 noiembrie, 2010

În autobiografia sa lansată pe 26 octombrie, Keith Richards îl atacă pe colegul de trupă Mick Jagger acolo unde îl doare mai tare, la capitolul performanţelor sexuale, şi spune că are „un penis mic“, conform declaraţiilor unei foste iubite, pe care cei doi rockeri au împărţit-o. Intitulată simplu „Life“, cartea oferă acces total în culisele legendarei formaţii. Sex, drugs & Rock´n΄Roll? Din plin, numai că la primul capitol au existat câteva răfuieli între colegii de trupă, iar dezvăluirile de acum ale lui Keith îl scot din sărite pe Mick Jagger. Richards povesteşte despre relaţia sa cu solistul Jagger, pe care îl consideră „de nesuportat“

În autobiografia sa lansată pe 26 octombrie, Keith Richards îl atacă pe colegul de trupă Mick Jagger acolo unde îl doare mai tare, la capitolul performanţelor sexuale, şi spune că are „un penis mic“, conform declaraţiilor unei foste iubite, pe care cei doi rockeri au împărţit-o.

Intitulată simplu „Life“, cartea oferă acces total în culisele legendarei formaţii. Sex, drugs & Rock´n΄Roll? Din plin, numai că la primul capitol au existat câteva răfuieli între colegii de trupă, iar dezvăluirile de acum ale lui Keith îl scot din sărite pe Mick Jagger.

Richards povesteşte despre relaţia sa cu solistul Jagger, pe care îl consideră „de nesuportat“ şi căruia i se adresează cu „Brenda“ sau „Majestatea Voastră“. Ruptura dintre cei doi rockeri s-a produs cu mulţi ani în urmă, din cauza unei femei, Anita Pallenberg, iubita lui Brian Jones la acea vreme, şi el chitarist în Rolling Stones. Că Anita l-a părăsit pe Brian pentru Keith e mai puţin important. Richards povesteşte că războiul a izbucnit atunci când Jagger s-a amestecat în povestea sa de iubire cu Anita, seducând-o. Şi a făcut asta, susţine chitaristul, la îndemnul regizorului Donald Cammell, fost iubit al lui Pallenberg. „Nu mi-a plăcut de Donald Cammell, un manipulator, a cărui unică plăcere în viaţă a fost să-şi bată joc de alţii“, scrie Keith. „Mult timp n-am ştiut despre Mick şi Anita, dar am mirosit eu ceva. Nu aşteptasem nimic de la ea. Până la urmă, hei, o furasem de la Brian“, adaugă Richards. Dar aştepta poate un strop de loialitate şi onoare din partea lui Jagger?

Când a aflat adevărul, chitaristul s-a răzbunat seducând-o la rândul său pe iubita de atunci a lui Mick, Marianne Faithfull. A ajuns o singură dată în patul lui Marianne. Dar a fost de-ajuns. Şi era cât pe-aci să fie prinşi în flagrant delict. „Am auzit maşina lui Mick, aşa că mi-am luat pantofii în grabă şi am ieşit pe geam, fugind prin grădină, când am realizat că mi-am uitat şosetele. Marianne şi cu mine glumim şi acum despre asta. Îmi trimite câte-un mesaj: «Tot nu ţi-am găsit şosetele.»“

Richards se răzbună acum a doua oară, dezvăluind că Anita Pallenberg i-ar fi declarat cât de dezamăgită a fost de „penisul mic“ al lui Jagger. „Prostii!“, dă replica Jerry Hall, fosta soţie a lui Mick, care consideră că la mijloc e vorba doar de invidie, mai exact „penis envy“, cum îi spune ea.

Cartea lui Richards nu e însă mai puţin savuroasă. Cum au reuşit totuşi cei doi să menţină unită trupa până azi, în ciuda acestor conflicte din culise? Simplu: i-a legat dragostea pentru rock! Şi au ştiut să păstreze distanţa. „N-am mai fost în cabina lui Mick de vreo 20 de ani. Câteodată mă gândesc: «Mi-e dor de prietenul meu». Şi mă-ntreb: «Unde-a dispărut?»“, scrie chitaristul. Vremurile când, din cauza drogurilor, el şi colegii de trupă ajunseseră să confunde poliţiştii cu nişte pitici deghizaţi şi când a fost la un pas de-a da foc vilei lui Hugh Hefner (pe care o numeşte „casa de curve“) sunt evocate cu mult umor în paginile tomului. Richards a început acum trei ani să-şi aştearnă pe hârtie memoriile, pentru care a primit 4,8 milioane de lire sterline în avans.



Recente pe Ok! Magazine

bijuterii (1) jpg
fatete dentare jpg
Soprana Pop Opera IANA NOVAC   3 jfif
okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling