Răzvan Fodor îi duce dorul soției. Irina filmează pentru America Express în Mexic

16 iunie, 2022
fodor90 jpg

Răzvan Fodor nu se poate obișnui cu absența soției. Irina Fodor o înlocuiește pe Gina Postol la America Express, iar timp de câteva luni va sta departe de casă.

„Sunt singur de aproape o lună, de când a plecat Irina, am mai zis-o și anul trecut, mă rog, anul trecut am zis-o mult mai des, anul ăsta m-am hotărât să nu mă mai vait, dar (n.r. – aplauze) asta este pentru neveste. E greu, copil, spălat, mâncat, călcat, noroc că eu nu mă calc, cumpărături, facturi, e greu, câine, să le dea Dumnezeu sănătate, să fie sănătoase să aibă grijă de noi, ăștia agarici. Mă rog, eu sunt agarici, voi poate sunteți tari de tot și puteți să faceți. Mie mi-e greu, ce să zic”, a spus Răzvan Fodor pe o rețea de socializare.

razvan89 jpg

De cealaltă parte, Irina Fodor încearcă senzații noi în Mexic.

“Guacamole cu greieri Poate nu sună apetisant, dar vă zic sincer că nici nu simți insectele. Sunt foarte crocanți, iar gustul nu are ceva specific, ce poate fi descris. Mi s-a spus despre acest preparat că e foarte sănătos, iar greierii cică aduc un aport simțitor de protein”, spune vedeta.Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg