Răzvan Lucescu, despre mariajul de 31 de ani. Ce confesiuni face

14 ianuarie, 2022
1 mirco jpg jpeg

Răzvan Lucescu, cunoscut şi apreciat antrenor de fotbal la nivel internaţional, este invitatul ediţiei de duminică al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai.

 Răzvan Lucescu duce mai departe, cu onoare, în domeniul “sportului rege”, numele celebrului sau tată, Mircea Lucescu. Timp de 16 ani, a fost portar, şi de 17 ani este antrenor de fotbal. La 40 de ani a ajuns selecţionerul echipei Naţionale de fotbal şi este unul dintre puţinii antrenori din lume care are în palmares o “triplă istorică”: Cupa, Campionatul şi Liga Campionilor Asiei, cu echipa FC Al-Hilal.

În plan personal, Răzvan Lucescu e căsătorit de 31 de ani, are doi copii şi este bunic. Interviul maraton de la “40 de întrebări cu Denise Rifai” îl va trece pe celebrul sportiv printr-o serie de contexte ale istoriei sale personale şi profesionale, aducând astfel în faţa publicului mărturiile inedite ale unuia dintre cei mai valoroşi sportivi şi antrenori ai României.

“Îl va depăşi antrenorul Răzvan Lucescu pe <Il Duce>?”, “V-a împiedicat înălţimea să ajungeţi portar la Naţionala mare?”, “A încercat vreodată cineva să vă cumpere?”, “De ce urâţi Steaua?”, “Cine este cel mai iubit bărbat din familia Lucescu?”, “Aţi ajuns selecţionerul României mult prea devreme?”, “De ce este fotbalul românesc în cădere liberă?”, acestea sunt doar câteva întrebări la care celebrul antrenor Răzvan Lucescu va trebui să răspundă duminică, într-o ediţie de colecţie a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce se difuzează de la ora 22:15, la Kanal D.Recente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp