Răzvan Popescu, de la Radio ZU, şi-a făcut operaţie de micşorare a stomacului. "Lupt de când mă știu cu greutatea"

20 iunie, 2022

După ani de zile de diete, sport şi reveniri la obiceiurile nesănătoase, prezentatorul de radio şi televiziune a luat marea decizie de-a se opera bariatric.

Razvan Popescu Radio ZU operatie bariatrica de micsorare a stomacului (3) jpg

De când îl ştim, Răzvan Popescu este la dietă! Un pofticios notoriu, dar şi un ambiţios, mai ales când vine vorba de alergat la maratonul Bucureştiului, de mers cu bicileta ori de jucat squash, simpaticul prezentator de la Radio ZU şi Antena 1 este mereu într-o cursă cu el însuşi pentru sănătate.

"Lupt de când mă știu cu greutatea, am ținut zeci de cure de slăbire, am avut și rezultate spectaculoase, de două ori chiar, dar cum am lăsat garda jos, cum s-au întors kilogramele. E o luptă grea, foarte grea pentru că în zilele noastre mâncarea nu este doar despre a trăi, este un fenomen social", spune Răzvan Popescu, care a ajuns într-un final la soluţia cea mai drastică: operaţia bariatrică.

"De ce am ales să mă operez? Dintr-un soi de disperare, frustrare și neputință. Dintr-o panică generată de eventualele probleme de sănătate asociate cu obezitatea. Mă operez în primul rând pentru sănătate, am pus în balanță riscurile unei intervenții chirurgicale vs bolile asociate obezității care au început să dea semne că vor să mă viziteze", a scris el pe paginile lui de socializare, după ce a luat marea decizie de a-şi tăia stomacul.

stanga
dreapta
Razvan Popescu Radio ZU operatie bariatrica de micsorare a stomacului (6) jpg
Razvan Popescu Radio ZU operatie bariatrica de micsorare a stomacului (7) Adrian Butnaru jpg
Razvan Popescu Radio ZU operatie bariatrica de micsorare a stomacului (8) jpg

"Fac această postare pentru că sunt de părere că e mai onest să știți de la mine. Sunt dispus să împărtășesc experiența de pacient cu oricine e curios despre ce presupune o asemenea intervenţie chirurgucală de micșorare a stomacului. Sper ca peste câteva luni să scap de glumele de genul: "Ce-ți mai place shaorma"", mai spune finul lui Dan Negru.

stanga
dreapta
Razvan Popescu Radio ZU operatie bariatrica de micsorare a stomacului (1) jpg
Razvan Popescu Radio ZU operatie bariatrica de micsorare a stomacului (4) Flick jpg
Razvan Popescu Radio ZU operatie bariatrica de micsorare a stomacului (9) Cuza jpg
Razvan Popescu Radio ZU operatie bariatrica de micsorare a stomacului (5) Cuza jpg

"Cum a fost? Până acum foarte bine, echipa de la Ponderas e peste orice îti poți imagina la nivel de amabilitate și empatie în relația cu pacientul. Condițiile din spital sunt impecabile și "DA" merită fiecare bănuț pe care îl dai. La final, ca la Oscaruri, vreau să mulțumesc întregii echipe de specialiști care s-au ocupat de pregătirea preoperatorie, de la cardiolog, psiholog, anestezist, nutriţionist și nu în ultimul rând medicului chirurg Ionuț Hutopilă cu care sper să rămân nu doar prieten pe Facebook. Urmează o perioadă interesantă, cu multe kilograme în minus, care sper ca de data asta să nu se mai întoarcă", spune plin de optimism Răzvan Popescu, care a făcut mult timp echipă la Radio ZU cu Flick/Domnu' Rimă, iar acum are emisiune după-amiază, cu noul său coleg, Cuza.

FOTO: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

douglas@okmagazine ro jpg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg
brad pitt profimedia 0607918624 jpg
Credius okmagazine ro jpg
1 mihai morar refugiati ucraina orasul faptelor bune romani pentru ucraineni 6 jpg jpeg
Mariah Carey premiera jpg
Cristina Dochianu prezentatoare TV (1) jpg
Lili Sandu la Maruta jpg
tyga profimedia 0455931270 jpg
M Ghe PNG
Elon Musk (3) jpg
Kim Kardashian blondă (3) jpg
brico jpg
vrei sa te apuci PNG
 jennifer lopez ben affleck 3 jpg jpeg
Berecleanu la nunta Oianu1 jpg