Răzvan și Irina Fodor, răsfăț în Thailanda: “Ne-a prins ritmul zbuciumat de aici"

6 ianuarie, 2023
fam Fodor - Valcan

Răzvan și Irina Fodor petrec zile de vis în Thailanda alături de fetița lor. Cei trei s-au întâlnit și cu Adela Popescu și Radu Vâlcan.

“Ne-a prins ritmul zbuciumat de aici. Am luat orașul la pas, fericiți că putem să îi arătăm Dianei ce au văzut și de ce s-au bucurat părinții ei cu vreo 12 ani în urmă, când bântuiau pe străzile astea ca doi porumbei, curioși și surprinși de cum se desfășoară viața pe tărâm asiatic. Mâine ne mutăm cuibul spre zone mai liniștite, unde ne așteaptă prieteni dragi cu programul de relaxare gata pregătit”, spune Irina la începutul călătoriei, care a debutat spre sfârșitul anului trecut.

Acum, cei trei își continuă aventura și se lasă vrăjiți de frumusețile întâlnite. “Deși Thailanda te trage la relaxare, e păcat să lâncezești toată ziua la plajă, când sunt atâtea frumuseți de clătit ochii. De trei zile, ne-am mutat pe insula Koh Samui și nu prea ne-au stat piciorușele. După expediția la Ang Thong National Park, plănuim una la cascadele de pe insulă, iar aici mi-ar prinde bine câteva sfaturi, de la cei care au mai fost. Febra musculară trece cu un thai massage bun, dar amintirile rămân”.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg