Reacţia lui Eddie Redmayne la moartea lui Stephen Hawking

14 martie, 2018
Eddie Redmayne Stephen Hawking (3) jpeg

Actorul, care l-a portretizat atât de fidel pe astrofizician în filmul "The Theory of Everything" a fost marcat de vestea dispariţiei acestuia.

image

În urmă cu trei ani, Eddie Redmayne câştiga primul Oscar din carieră, datorită transformării remarcabile pe care a făcut-o în "The Theory of Everything", în care l-a interpretat pe Stephen Hawking. Deşi filmul prezintă detalii din tinereţea lui Hawking şi prea puţin din activitatea astrofizicianului, Stephen Hawking s-a declarat mulţumit de această portretizare.

„Mi s-a părut că Eddie Redmayne m-a interpretat foarte bine. Câteodată am crezut că sunt eu acolo”, a declarat fizicianul Stephen Hawking.

James Marsh, regizorul filmului, spunea despre întâlnirea cu Hawking că este „ca şi cum ai întâlni-o pe regina Marii Britanii sau ca şi cum l-ai întâlni pe Dumnezeu. Nu ştii precis ce trebuie să spui sau cum ar trebui să spui, nici ce fel de răspuns să aştepţi“, a declarat Marsh, conform PopSci.

image

Povestea se concentrează pe întâlnirea dintre Stephen şi viitoarea lui soţie, Jane, la o vârstă fragedă.

„Nivelul de detaliu în interpretarea lui Eddie este extraordinar. A fost incredibil. Este meticulos, pasional, se scufundă complet în rol, e remarcabil”, a declarat actriţa Felicity Jones, interpreta rolului soţiei lui Hawking.

Din păcate, astăzi ne rămân doar lucrările marelui cercetător şi această peliculă despre viaţa lui, căci Stephen Hawking a închis ochii pentru totdeauna.

"Am aflat cu tristeţe de faptul că Stephen Hawking a murit la vârsta de 76 de ani. O minte atât de sclipitoare, pierdută atât de curând", a scris Eddie Redmayne într-un mesaj postat pe reţelele de socializare, alături de câteva fotografii elocvente.

image

Foto: Facebook, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG
cadou832 jpg
Dorința ta de a ți achiziționa noi articole vestimentare crește odată cu venirea iernii Iată ce nu ar trebui să ți lipsească din garderobă în sezonul rece jpg
Ești dezamăgit de industria alimentară Află ACUM ce poți face pentru a avea o alimentație sănătoasă! jpg
fuste5 jpg
moda66 jpg
locuinta jpg
Scarlett Johansson, Profimedia (1) jpg
musk2 profimedia jpg
adela popescu8fb jpg
anda adam fb jpg
carte5 jpg
telefon71 jpg
Dana Rogoz Instagram PNG
tora vasilescu facebook jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram